Den här sidan använder så kallade cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används - Läs mer - Göm

Örngott Percale

Artikelnr
932102
Enfärgat örngott i percale av fintrådig och tätvävt kammat garn. Percale känns krispigt och slätt mot huden. Trådtäthet 200.
100% Bomull
89,00 kr 71,20 kr
Just nu fri frakt - passa på! Fri retur
Våra sängkläder är gjorda av finaste kvalitet. Satin, percale och tvättat linne ger produkterna både mjukhet och karaktär.

PERCALE

Påslakan i percale är gjorda av fintrådigt tätt vävt garn och upplevs som krispiga och ger en svalkande lyxig känsla mot huden.

SATIN

Satinlakan vävs i finkammad bomull. Det är mjukt mot huden och vävtekniken ger dess karaktäristiska lyster. De upplevs nästan lite blanka och har ett fint fall.

LINNE

Linnelakan är svala när det är varmt och värmer när det är kallt. De blir också bara finare och skönare ju mer de används och tvättas. Framställningen av linne är även mer miljövänlig än vanlig bomullsproduktion.

Tvätta dina hemtextiler rätt

  • Sortera tvätten efter temperatur och färg.
  • Vänd ut och in på kulörta och tryckta plagg för att bevara färgen.
  • Dosera tvättmedlet enligt anvisningar på tvättmedelsförpackningen.
  • Direkt solljus kan bleka plaggen vid torkning.
  • Bomullsplagg bör sträckas i vått tillstånd.
  • Ullprodukter bör tvättas i ullprogram, max 30 grader halvfylld maskin.

Vid handtvätt bör vattnets temperatur vara 30 - 40 grader. Lös upp tvättmedlet ordentligt i vattnet. Du bör undvika att gnugga eller vrida plagget. Undvik även att låta kulörta plagg ligga i blöt. Tänk på att du kan spara både energi och miljö genom att tvätta på lägre temperaturer!