Du vet väl att du sover nästan 30 år av ditt liv? Det är alltså ganska viktigt hur du bäddar din säng och med vilken kvalitet du gör det. Hos oss hittar du sängkläder i linne, tvättad bomull, percale, och satin. Vilken kvalitet passar dig bäst?

Våra linnelakan är till för dig som vill ha en extra luftig och behaglig känsla mot din hud när du sover. Linnet har fått en extra tvätt vilket ger både en mjukhetskänsla och en vacker, naturlig finish.

En nyhet bland våra olika sängkläder är en tvättad, ekologisk bomull som dessutom är GOTS-certifierad. Tvättad bomull är väldigt mjuk kvalitet som på grund av just dess tvätt ger en vintage-känsla och färgerna blir matta men på ett modernt sätt. Ju mer du tvättar dessa sköna lakan, desto mer behagliga och karaktäristiska blir de. Vingen på kuddfodralet framhäver den tvättade looken på ett ypperligt sätt.

Om du älskar att inreda med hotellkänsla i ditt sovrum, då är våra sängkläder i percale ett perfekt val. Dessa härliga lakan ger en krispig och lyxig känsla. Detaljer som dubbelsöm ger bäddningen en extra touch av kvalitet och personlighet.

Satinlakan är ett givet val för dig som vill ha en otroligt mjuk sovupplevelse. Dessa sängkläder har en klassisk stil och en fantastisk lyster som kan rädda vilket sovrum som helst.

Sov gott!