Linneservett med servettring

Artikelnr
917623
Servett i tvättat linne som ger en mjuk känsla och fin patina 40x40 cm och servettring i jute. Det finns även i matchande bordtablett i jute.
60% Linne 40% Bomull
199,00 kr 159,20 kr
Fri returFri fraktLeverans 1-3 dagar
Gripsholms kökslinje för tvättat linne är inspirerad av den nordiska höstens färger. Dova blå- och gröntoner kombineras med sand och bräna röda färger. Tillsammans påminner de om höstträd eller de färger som himlen och havet får när vindarna börjar bli starkare och man vill duka upp till mysiga middagar eller värma sig med en stor kopp te på morgonen.

Våra våfflade kökshanddukar tillför både en klassisk och modern look i köket. Uppsugningsförmågan och den karaktäristiska strukturen kommer fram ju mer man tvättar dem.

Vi har också lite kul löpare/bordstabletter med ett grafiskt print som ger en känsla av struktur och skandinaviskt formspråk. De går fint att matcha med våra dukar och servetter i tvättat linne för en härlig höstig mönstermix!

Tvätta dina hemtextiler rätt

  • Sortera tvätten efter temperatur och färg.
  • Vänd ut och in på kulörta och tryckta plagg för att bevara färgen.
  • Dosera tvättmedlet enligt anvisningar på tvättmedelsförpackningen.
  • Direkt solljus kan bleka plaggen vid torkning.
  • Bomullsplagg bör sträckas i vått tillstånd.
  • Ullprodukter bör tvättas i ullprogram, max 30 grader halvfylld maskin.

Vid handtvätt bör vattnets temperatur vara 30 - 40 grader. Lös upp tvättmedlet ordentligt i vattnet. Du bör undvika att gnugga eller vrida plagget. Undvik även att låta kulörta plagg ligga i blöt. Tänk på att du kan spara både energi och miljö genom att tvätta på lägre temperaturer!