Den här sidan använder så kallade cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används - Läs mer - Göm

Påslakanset Anton

Artikelnr
917603
Modernt randigt påslakanset i blandning av 25% lin och 75 % GOTS bomull är det oerhört mjukt och hållbart. Både påslakan och örngott har en dekorativ dubbelsöm, tyget är garnfärgat.
25% Linne 75% Bomull
999,00 kr 799,20 kr
Fri returFri fraktLeverans 1-3 dagar
VÅREN 2018
Vårens kollektion är inspirerad av den nordiska naturens former och färger. Vi har hämtat inspiration från mineraler, mönster och strukturer av växter och hav och skapat en luftig känsla av många blåtoner och sandfärger. Naturmaterial som tvättat linne och bomull är genomgående samt en handritad prägel på mönster. Även texturer som quilt, broderi och vävda mönster samt detaljer som tofsar och vingar skapar en dynamik i kollektionen.

SOVA
Våra sängkläder är gjorda av finaste kvalitet. Satin, percale och tvättat linne ger produkterna både mjukhet och karaktär.

BADA
Våra handdukar är kända för stor kvalitet, intressanta vävningar och ett brett sortiment av uppdaterade färger.

INREDA
Gripsholms interiörprodukter är gjorda av naturfibrer som bomull, sammet och tvättat linne för en mjuk, taktil känsla.

DUKA Gripsholms köksartiklar är gjorda av tvättat linne och stickad bomull. De förbättrar en subtil, elegant och modern känsla till din dukning.

Tvätta dina hemtextiler rätt

  • Sortera tvätten efter temperatur och färg.
  • Vänd ut och in på kulörta och tryckta plagg för att bevara färgen.
  • Dosera tvättmedlet enligt anvisningar på tvättmedelsförpackningen.
  • Direkt solljus kan bleka plaggen vid torkning.
  • Bomullsplagg bör sträckas i vått tillstånd.
  • Ullprodukter bör tvättas i ullprogram, max 30 grader halvfylld maskin.

Vid handtvätt bör vattnets temperatur vara 30 - 40 grader. Lös upp tvättmedlet ordentligt i vattnet. Du bör undvika att gnugga eller vrida plagget. Undvik även att låta kulörta plagg ligga i blöt. Tänk på att du kan spara både energi och miljö genom att tvätta på lägre temperaturer!