Alltid fri frakt & fri retur
Kassa
Favoriter

Alla hjärtans dag tips

Alla hjärtans dag är dagen då vi ska passa på att ge lite extra kärlek. Inte bara till våra nära och kära utan även till oss själva. Unna dig själv eller någon du håller kär en lyxig stund i vardagen med våra alla hjärtans dag tips. 

Hotellkänsla hemma

Att krypa ner i en nybäddad hotellsäng är det inte många som skulle tacka nej till. Med nya krispiga sängkläder kan du ta hotellkänsla med hem. För extra lyx passa även på att bjuda på frukost på sängen. Det kommer garanterat uppskattas.

allahjärtansdag-hotellyx-gripsholm

Spakänsla hemma i badrummet

En dag på spa är en härlig stund för både kropp och själ. Med några doftljus, en massageolja, morgonrock och värmande handdukar att vira in dig i efter en lång dusch tar du enkelt spakänslan med hem till ditt egna badrum.

allahjärtansdag-hemmaspa-gripsholm

Mysig biokväll i soffan

Spendera alla hjärtans dag med att bädda ner dig i soffan. Ta fram ditt bästa snacks och sätt på en bra film för en mysig biokväll hemma. Kryp ner under en värmande pläd och tänd några ljus för en extra hemtrevlig känsla.

allahjärtansdag-biomys-gripsholm

Middagsdejt hemma

Att gå ut och äta på resturang är ju alltid uppskattat. Men att laga någon smarrig middag hemma är minst lika mysigt. Varför inte testa att laga något nytt recept för första gången eller slå på stort och laga till en trerätters. För en extra mysig känsla duka med dina finaste tallrikar och linneservetter.

alla-hjärtans-dag-middag-hemma-gripsholm