Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Sova - lyxiga sängkläder i hög kvalitet

Sovrummet är det rum vi spenderar mest tid i under dygnet. För att få en god natts sömn är det viktigt att välja sängkläder som skapar en harmonisk känsla och bjuder in till återhämtning och vila.

GRIPSHOLM SOVA SORTIMENT
Att få tillräckligt med sömn är avgörande för att vårt sinne och kropp ska må bra. En god natts sömn bidrar till att vi känner oss utvilade, energifyllda och kan ta oss an dagens utmaningar. Det är därför viktigt att se till att du sover i rätt sängkläder som är anpassade efter just dina behov och ger dig den bästa möjliga komforten under natten. Vi på Gripsholm erbjuder ett brett sortiment av sängkläder i högsta kvalitet som är skapade för att ge dig en optimal sömnupplevelse oavsett behov. Alla våra sängkläder är noga designade för att bidra till ett harmoniskt och inbjudande sovrum. Vi har påslakan och lakan till både enkel- och dubbelsäng.

 

Samtliga av våra sängkläder är tillverkade av tidlösa naturmaterial såsom bomull, linne och bambuviskos. Dessa material är inte bara mjuka och sköna mot huden utan bidrar även till att ge en naturlig ventilation som hjälper till att hålla dig sval och bekväm under natten.

 

För att du ska kunna välja de sängkläder som passar dig bäst, erbjuder vi olika storlekar och färger så att du enkelt ska kunna matcha din personliga stil och individuella behov. Vi tror att det är viktigt att du kan hitta sängkläder som verkligen passar just dig och som gör att du kan känna dig helt avslappnad och bekväm när du går och lägger dig.

 

Så om du vill ha den optimala sömnupplevelsen och bästa möjliga komforten under natten, ta då en närmare titt på vårt utbud av högkvalitativa sängkläder i mjuka och svala naturmaterial. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som passar just dig och som hjälper dig att få den sömn du behöver för att må bra och känna dig utvilad och energifylld under dagen. Här kan du läsa mer om hur du tar hand om dina sängkläder.

VÅRA FINA KVALITETER

PÅSLAKAN I PERCALE

Påslakan och lakan av percale innebär att de är vävda med en vävteknik som är extra tät och fin. Det ger produkten en extra jämn, slät och sval yta. Våra sängkläder i percale är tillverkade av 100 % bomull, med extra tunna trådar och med en trådtäthet på 214 dvs 214 trådar per kvadrattum. Sängkläder i percale är av hög kvalitet och med en lyxig känsla. Det är det självklara valet när vi går mot varmare tider då det känns krispigt och svalkande mot huden.

PÅSLAKAN I BAMBUVISKOS

Påslakan och lakan av bamubviskos utmärker sig då de är fantastiskt mjuka och har fin lyster. Våra påslakan har en lyxig vävning med effektfulla satinvävda ränder. Bäddsetet har hög fuktabsorption och upplevs svalt och luftigt mot huden. Bambu är dessutom snabbväxande och en hållbara resurs, mer miljövänlig helt enkelt.

PÅSLAKAN BÄCKEBÖLJA

Bäckebölja är en vävningsteknik som skapar en vacker struktur med små luftfickor. Dessa små fickor gör att sängkläderna upplevs luftiga och håller dig sval på natten. De vävs av högkvalitativ bomull som är kammad för att de en extra mjuk och lek känsla. Sängkläder av bäckebölja är dessutom slitstarka och lättskötta vilket de håller länge och är enkla att tvätta.

PÅSLAKAN I LINNE

Påslakan och örngott tillverkat av bomull och linne säkerställer att det är en hög kvalitet. De är båda naturliga och hållbara material som håller länge utan att tappa formen. De blir bara mjukare och skönare för varje tvätt. Blandningen gör även att sängkläderna är luftiga och andas så att inte blir för varm eller svettig under natten. Sängkläder av en blandning av bomull och linne är enkla att torka och tvätta vilket är väldigt praktiskt.

PÅSLAKAN I VINTAGE BOMULL

Våra vintagepåslakan är tillverkade i 100% tvättad bomull och här finns ett stort utbud av färger.  Därav dess fantastisk mjuka känsla. Produkten är vintage dyed vilket innebär att man syr upp påslakanet innan det färgas in. Därefter sker infärgningen på det färdiga plagget och tvätt samtidigt.  Det gör att varje påslakan blir unikt och ger en mjuk tvättad vintage känsla.

Nu är det bara upp till dig att välja sängkläder i rätt kvalitet för dig och som harmoniserar med ditt sovrum.

Filtrera & sortera