Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Duka - lyft dukningen med fina dukar och servetter

Duka vackert till både vardag och fest med dukar, bordstabletter och servetter i naturmaterial. Ett dukat bord ger direkt en inbjudande och ombonad känsla.

gripsholm-duka-vit
Visst är det något speciellt med att göra en fin dukning inför en middag med släkt eller vänner? Det är viktigt att anpassa dukningen efter tillfället. Är det en kväll mitt i veckan så skall du kanske ta en lite enklare och mer avslappnad dukning med löpare, bordstabletter och ditt vardagsporslin? Om det är en större bjudning, högtid eller något speciellt som skall firas så skall man kanske ta fram linneduken och linneservetterna för att göra en riktigt festlig dukning. Du kan ta en nedtonad duk om du har ett porslin med färg eller kanske en färgsprakande bukett på bordet eller så väljer du sobert lugnt porslin och en enfärgad bukett. Kanske är det dags att plocka fram silverbesticken? En linneservett kan man också duka med på så många olika sätt; slarvigt slängd på tallriken, viken som en blomma eller snyggt hoprullad i en servettring. Vill du göra det lilla extra så lägger du dit någon form av bordsplacering, ibland kan det behövas vid större tillställningar där alla inte känner varandra. Välj vad som passar tillfället.

 

Dags att förändra ditt kök inför ny säsong? Genom att byta ut dina kökstextilier kan ditt kök snabbt få en lite förvandling. Är det vår önskar du kanske ljusare färger och på hösten känns lite murrigare färger mer aktuellt. Följ årstiden eller kanske bara välj din favoritfärg. Många kökstextiler som tex kökshanddukar, grytlappar och grillvantar tvättas ofta för att de skall hålla sig fräscha. Köp därför kökstextil av hög kvalitet som inte tappar färg och form. Det är också viktigt att de har hög absorptionsförmåga så att disken faktiskt blir torr när du torkar den. När det gäller grytlappar och grillvantar är de viktigt att de verkligen skyddar dig mot värme och brännskador. Våra produkter är alla certifierade för att du skall hålla dig säker. Utöver kökshanddukar, grytlappar och grillvantar har vi även dukar, linneservetter och bordsunderlägg. Allt för att skapa en trivsam miljö i kök och matplats.Här kan du läsa hur du bäst tar hand om dina kökstextilier.

Filtrera & sortera