Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Bada - lyxiga badrumstextilier för alla tillfälle

Våra badrum blir allt viktigare att inreda. Här ska det finnas utrymme för avslappning, lek med både struktur, färg och material för att hitta just den känslan du vill ha i ditt badrum. Hos oss hittar du allt från gästhanddukar (30×50 cm), handdukar (70×70 cm), badhanddukar (70×130 cm) till stora badlakan och strandhanddukar (90×150 cm).

GRIPSHOLM KATEGORI BADA
Fräscha upp ditt badrum med nya badrumstextilier

Med nya badrumstextilier kan du enkelt fräscha upp ditt badrum. Våra handdukar i mjuk bomullsfrotté är både värmande och har hög absorptionsförmåga, perfekt att vira in dig i efter en dusch. Välj bland flera jordnära toner och matcha gärna med en badrumsmatta som värmer dina fötter på kalla golv.

 

Konsten att välja rätt badrumstextilier för ditt utrymme

När du skall inreda ditt badrum är det inte bara praktiska hårda ting som spegel, vask etcetera som är viktigt. Handdukar och badrumstextilier är inte bara där för att de behövs utan kan även förvandla känslan i ett badrum. Välj handdukar och badrumstextiler som håller hög kvalitet så håller de färgen, formen, mjukhet och sin absorberande förmåga väldigt länge. Investerar man i lite högre kvalitet så skonar man även miljön då man inte behöver köpa ny så speciellt ofta.

 

När man skall välja handdukar bör man inte bara tänka på färgen utan även på funktionen. Om man till exempel har ett väldigt litet badrum kan man antingen välja en lite mindre handduk alt. en som är lite tunnare och då inte tar så stor plats. Detsamma gäller för möjligheten att torka handduken. Finns det inte så stor plats för den att hänga och torka så bör man även där välja en handduk som är mindre alt. lite tunnare.

 

Färgvalet är väldigt personligt. Är du den som jobbar med jordnära färger eller den som hänger med i trenderna och byter ofta? Oavsett vilket så hittar du många härliga färger här hos oss på badrumstextilier.

 

Ett brett urval av färger för att matcha din badrumsinredning

Vi har många sköna badrumsmattor som kan ge ditt badrum en ombonad känsla och sedan är det ju också väldigt skönt att ha något mjukt under fötterna. Vi har många härliga färger som matchar våra handdukar. Förutom att det är mjukt och skönt att gå på en badrumsmatta kan den även förhindra halkolyckor.

 

Sist men inte minst gäller det att man tar hand om sina handdukar. Häng upp dem direkt efter användning så att de torkar snabbt och följ tvättinstruktionerna så säkerställer du att dina handdukar och badrumstextilier håller sig fräscha länge och att absorptionsförmågan håller bra över tid. Det sägs att nya handdukar blir som bäst efter att man tvättat dem 7-8 gånger. Här kan du läsa mer om hur du tar hand om dina handdukar.

Filtrera & sortera