Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Inreda - inred med kuddar och plädar

Textil kan verkligen göra underverk! Byt kuddar i soffan och matcha med en härlig pläd för att enkelt förändra ditt vardagsrum. Blanda gärna strukturer, mönster och färger för extra effekt och mer personlig stil.

GRIPSHOM - INREDA
Detaljer som skapar en inbjudande atmosfär

Det är oftast detaljerna som gör helheten och som omvandlar ett tomt utrymme till ett personligt och inspirerande hem. Därför rekommenderar vi att maxa med gosiga plädar och dekorativa kuddar för att på så sätt öka komforten i ditt hem. Är du sugen på en snabb förändring i ditt vardagsrum? Med små medel kan du förändra ditt vardagsrum snabbt och utan för mycket jobb. Kanske vill du ändra efter säsong eller hänga på någon trendig färg du gillar. Satsa på att byta ut dina kuddfodral och plädar. Matcha gärna flera olika strukturer och färger tillsammans för att skapa dynamik.

 

Kuddar i olika storlekar och färger för din soffa

Ett bra tips är även att du har kuddar i flera olika storlekar och färger, det gör det hela lite mer intressant. Du kan så klart välja färg på kuddar och plädar efter soffa och matta men våga även titta på färgen på tavlor och krukor du har i rummet. Kanske finns där någon kul färg att plocka upp som skapar lite dynamik i rummet. Det sägs att det ultimata antalet kuddar i en soffa är att ha tre, fem eller sju kuddar som du kan gruppera på olika sätt. Antalet bestäms så klart efter soffans storlek. En stor soffa fylld med kuddar ser ju alltid härligt inbjudande ut.

 

Skapa en ombonad atmosfär med vackra plädar

En soffa blir inte fulländad utan en filt eller pläd, eller hur? Matcha dem gärna med dina kuddar. Hur stylar du dina filtar och plädar? Är de perfekt vikta eller slänger du dem lite nonchalant över soffans armstöd? De båda ger ju helt olika intryck. Testa dig fram till vilket som passar dig och ditt hem bäst. En annan möjlighet är att ha flera filtar och plädar i en stor korg på golvet bredvid soffan så att man själv kan välja vilken filt/pläd man vill krypa ner under framför sitt favoritprogram. Vi har ju alla våra egna favoriter.

Filtrera & sortera