Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Designerns tankar

Läs Maria Bannuras tankar kring vårens kollektion med härliga och hållbara nyheter. Det blir ränder på både längden och tvären utan att tulla på kvalitén.

MARIA BANNURA

TANKAR!

Välkommen till vårens härliga värld av skandinavisk design! Jag heter Maria Bannura, och är designer på Gripsholm.

Vi vill att du med vårens nyheter enkelt kan skapa dig ett härligt hem med våra produkter i vackra naturmaterial såsom bomull och linne. För mig är det viktigt att design inte bara är vacker att se på, utan också funktionell, bekväm och hållbar.

Att kombinera traditionell skandinavisk design med moderna trender är något som jag brinner för. Det handlar om att bevara det bästa från det förflutna samtidigt som vi omfamnar det nya och innovativa. Vår kollektion är ett resultat av den balansakten och är skapad för att tilltala även de mest kräsna kunderna som värdesätter både stil och kvalitet.

Något som verkligen gör mig stolt är vår ‘sov skönt garanti’. Det är en försäkran till våra kunder att de kan känna sig trygga med sitt köp. Om du inte är helt nöjd med våra produkter kan du helt enkelt returnera dem och få pengarna tillbaka. Det är en del av vår filosofi att sätta kunden i fokus och skapa en smidig och tillfredsställande shoppingupplevelse.

För att göra det ännu enklare för våra kunder erbjuder vi också fri frakt på beställningar över 399 kr och kostnadsfria returer. Det är viktigt för oss att göra det så lätt som möjligt för dig som kund. Vi strävar också efter att vara hållbara i allt vi gör. Genom att använda naturliga material och arbeta med leverantörer som delar våra värderingar om miljöskydd och samhällsansvar, vill vi inte bara skapa vackra produkter utan också göra en positiv skillnad för vår planet.

Så om du, precis som jag, älskar skandinavisk design och sömn, då är vår kollektion av sängkläder något för dig. Låt oss tillsammans skapa ett skönt hem där du kan koppla av och njuta av livet till fullo!

//Maria Bannura, designer Gripsholm

GRIPSHOLM DESIGNER MARIA

VÅRENS HÄRLIGA NYHETER