Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

♥️ Gripsholms mest älskade produkter 2023

Våra produkter har blivit väldigt väl bemötta under 2023 och nedan har vi satt i hop en liten topplista på våra populäraste produkter. Ta dig en titt, kanske finns där något som du också behöver eller vill ha.

PÅSLAKANSET BAMBU

Vår absolut mest sålda produkt är det fantastiskt mjuka påslakanet i bambuviskos med härliga satinränder som ger underbar lyster och ett härligt fall. Bambuviskos är ett material som andas, håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande.

Det finns i tre färger; vitt, beige, ljusgrön och mörkgrått och de har sålt nästintill exakt lika mycket av varje färg. Vi har även utökat vårt sortiment med både kuvertlakan och vanliga underlakan i samma kvalitet. Magiskt skönt!

KUVERTLAKAN PERCALE

Om du inte testat kuvertlakan tidigare så vill vi gärna slå ett slag för dem. De har formsydda hörn och ligger på plats hela natten oavsett hur mycket du rör på dig när du sover. Våra kuvertlakan finns både i kvalitén bambuviskos och percale och det är just den krispiga bomullspercalen som sålt allra bäst.

Percale som är en speciell vävteknik där man väver tätt med en tråd under och en över, en så kallad tuskaftsbindning, vilket ger en slät och hållbar struktur. Våra lakan är sydda med en trådtäthet på 214 tc. Percale upplevs som lyxigt, svalt och krispigt mot huden vilket kan vara skönt för dig som blir varm under natten.

GRIPSHOLM LUCKA 2 SQ 2

PÅSLAKANSET SIRI PERCALE

På tredje plats hittar vi vårt påslakanset Siri sytt i bomullspercale som vi benämner som våra hotellpåslakan. Siri är ett lyxigt påslakanset tillverkad av krispig premiumpercale som bidrar till att skapa en lyxig hotellkänsla i ditt sovrum. Percale innebär en tät väv av ett fintrådigt och kammat garn, som upplevs slätt, svalt och krispigt mot huden.

Designen är stilren och sofistikerad där både påslakan och örngott ramas in av dekorsömmar i fin kontrastfärg. Örngottet har 5 cm vinge, snyggt! Det finns både till enkelsäng och till kingsize samt finns i tre färger; vitt, beige och mörkgrått.

PÅSLAKANSET VINTAGE

Vi har under en längre tid arbetat med just detta mjuka bomullspåslakan som vi kallar Vintage pga sin mjuka sköna tvättning. De färgas och tvättas efter det är färdigsytt vilket ger det en unik finish med mycket mjuk känsla.

Under åren har det blivit populärt även i barnens rum då vi har många härliga färger. De kan med fördel matchas snyggt tillsammans, våga testa! I år var det färgen walnut som trendade som bäst.

Gripsholm sommarbäddning by @killingyourdarlings

JUTE BORDSUNDERLÄGG

När det gäller vårt sortiment för det dukade bordet har vår bordstablett i 100% jute varit en av de största favoriterna.

De är snygga att lägga både direkt på bordet eller ovanpå en duk för en mer ombonad känsla. De har en fin färg och är ganska kraftiga. De har varit väldigt populära även bland oss som arbetar här.

GRIPSHOLM DUKNING3

HANDDUKAR

Vi har en tjock och härlig kvalitet på våra frottéhanddukar och i år har färgen walnut verkligen varit en storsäljare. Våra handdukar är tillverkade av den finaste och mjukaste bomullsfrotté med en gramvikt på hela 500 g/m2. De finns i flera storlekar från den lilla gästhandduken till det stora härliga badlakanet. Vi har flera färger och givetvis en matchande badrumsmatta.

Så tar du bäst hand om dina handdukar

BETTER COTTON INITIATIV

Samtliga bomullsprodukter hos oss är enligt BCI – Better Cotton Initiativ som är en ideell organisation som arbetar för att göra den globala bomullsproduktion bättre för både miljö och de människor som arbetar med den.

De fokuserar på effektiv vattenanvändning, att skydda naturliga livsmiljöer, att minska användningen av skadliga kemikalier och att respektera arbetarnas rättigheter. Detta för att sträva efter att lyfta bomullsindustrin till nya hållbarhetsnivåer. 🌍

Var med oss på resan mot en mer hållbar framtid! 💚

 

SOV SKÖNT GARANTI

Vi älskar våra påslakanset och lakan och är säkra på att du också kommer att göra det. Därför har vi en sov skönt garanti som låter dig handla hem och provsova för att sedan skicka tillbaka dem (inom 30 dagar från köp) om du inte är nöjd.