Alltid fri frakt & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Influencers

Inspireras av våra influencers favoriter

Skandinavisk

@aamandaemilias

Jag är utbildad inredningsstylist så för mig är det viktigt att få in ett djup i hemmet som gör att det känns ombonat och att man får en wow-känsla när man kliver in. Jag skulle säga att jag framförallt har en skandinavisk stil men älskar att blanda så att jag får till mitt egna intryck. Jag använder mig av neutrala färger i min bas men försöker samtidigt få in lite färgklickar här och var för att skapa en kontrast. Trä och sten är mina favoritmaterial då det skapar en sån otroligt fin balans i hemmet. För mig är det viktigt att hemmet känns levande, så lekfulla former och mönster är något jag försöker ta in mer då jag anser att det förhöjer hemmets karaktär.

aamandaemilias-gripsholm

Skandinavisk & minimalistisk

@by_therese_

Inredning har alltid varit ett stort intresse för mig, och jag skulle säga att min stil går åt det skandinaviska och minimalistiska hållet. Jag vill att hemmet ska ge en känsla av lugn och harmoni, och inreder gärna i en neutral, ljus färgskala med detaljer i trä. Jag använder mig också av mycket textilier för att få den där varma och ombonade känslan som jag själv tycker är viktig i ett hem.

bytherese-gripsholm

Minimalistisk och modern

@paulinalarssonn

Min stora dröm har alltid varit att få jobba med en av mina hobbys, inredning. Nu några år senare driver jag eget företag som stylist och jag jobbar med sociala medier med inrikting inredning.
I mitt hem blandar jag hemmabyggda diys, loppisfynd med moderna möbler och detaljer.
Jag har extra kärlek för utstickande detaljer och fina textilier

paulinalarssonn-gripsholm

Skandinavisk

@idaskvm

Inredning har alltid varit ett stort intresse hos mig. Det började redan när jag var liten och möblerade om inne i flickrummet var och varannan dag. De senaste åren har intresset ökat och blivit till mitt egna företag. Jag dras lite extra till den ljusa, skandinaviska stilen med mycket inslag av trä. Jag skulle också beskriva min stil som modern minimalistisk.

influencer-idaskvm-gripsholm

Skandinavisk

@interiorbysassa

Hemma hos mig finner ni lugna, neutrala, dämpade naturfärger med beige och vitt som bas. Jag gillar den skandinaviska stilen med mycket ljusa färger som kombineras med något trämaterial eller nån svart möbel. Har en kärlek för vaser som jag gärna fyller med snittblommor. Kuddfodral och filtar är andra favoriter som ökar på trivseln ytterligare.

interiorbysassa-gripsholm

Skandinavisk & modern

@ebbaisacson

När jag möblerar och inreder fokuserar jag på känslan att känna sig “hemma”. Jag vill att man hemma ska känna ett lugn – då inkluderat behagliga naturnära färger, kombinera olika material och skapa den ombonade känslan.
Jag försöker få till en röd tråd i hela hemmet genom färgval, stil på möbler och att använda mig av både gröna växter ihop med torkade växter för att skapa mixen av liv och lugn.
Små detaljer som mjuka fluffiga textilier i soffan, tavlor på väggen, blommor på köksbordet och olika slags belysning skapar det där mysiga, hemtrevliga och varma.
Det viktiga för mig är att den inre känslan ska vara ett lugn och samtidigt ett wow.

ebbaisacson-gripsholm

Minimalistisk

@interior.seven

Jag älskar att få alla rum speciella och för deras ändamål. För mig är det viktigt att ge alla rum lite extra kärlek. Mitt bästa inredningsknep är att alltid bekanta dig med rummet innan du börjar inreda exempelvis är det högt eller lågt i tak? Är det korta eller långa väggar? Samt vart är fönster och dörrar placerade?

interior-seven-gripsholm