Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Influencers

Vi samarbetar med flera härliga influenser som alla har olika passioner, drömmar, hem och stilar. Låt er inspireras av dem!

Med Feng Shui i tankarna

@sandblomman_ interior

“När jag inreder – både åt mig själv och åt andra – vill jag skapa en känsla av balans och harmoni i hemmet. Därför använder jag mig mycket av verktygen inom Feng Shui där varje rum representeras av de fem elementen – jord, trä, vatten, eld och metall.

För mig är det viktigt att inreda efter husets stil snarare än trender. Jag försöker tänka hållbart och älskar naturmaterial som trä, sten, linnetextilier, rotting osv. Och mycket gröna växter!

Jag eftersträvar en känsla av lugn i hemmet. Det ska kännas mysigt och välkomnande. Vi har mycket natur- och baskulörer som beige, vitt och grönt och med en del svarta detaljer för att skapa tyngd. Mycket textilier ger en mjukhet i inredningen och jag ändrar gärna efter säsong.

Jag gillar att blanda gammalt och nytt för att få en personlig stil. Att inreda ska vara roligt och kreativt och i vårt hus på Österlen lever jag ut mina inredningsdrömmar både i huset och i trädgården! Trädgården är nämligen också ett stort intresse och jag älskar att inreda små rum även där. Att driva upp blommor har blivit en stor passion och från vår till sen höst fyller jag mina vaser med egenodlat. En bukett färska blommor på bordet är nog mitt bästa inredningstips!”

//Marie

GRIPSHOLM INFLUENCER @sandblomman_interior

Utvalt av @sandblomman_interior

Med intresse för hållbarhet & återbruk

@akerslatt

“Jag har under större delen av livet känt att jag föddes i fel århundrade, i synnerhet när det kommer till hus, byggnader, inredningsprylar och byggnadstekniska metoder. Det där rejäla och gedigna som sällan skapas idag i vårt slit-och-släng-samhälle. Hållbarhet är en viktig grundsten, inte minst för mig, utan för den framtid där jag inte längre finns med.

Jag är tacksam över att jag får bo och leva på en gård från den avlägsna tid jag önskar fått uppleva. En fyrlängad skånegård från 1800-tal med korsvirke, kullersten och äldre attribut som gör själen varm. Loppis, återbruk och byggnadsvård är genuina intresse.

Även om robusta trämöbler och urtjusiga gamla fotogenlampor får läpparna att le, så gör även hemmets mjuka och härliga hemtextil detsamma. För mig är det viktigt att de mjuka inredningsdelarna hemma hos oss håller länge, är så där härligt gosiga att vila kroppen mot och så även vackra för ögat när blicken svävar förbi. Gripsholms produkter är de enda givna och har så varit sedan flera år tillbaka.

Att kliva in i mitt hem ska liknas vid att omfamnas av en varm kram. Ett hem med själ, unika inslag anno dazumal och en plats där såväl gamla som nya ting får leva och älskas.”

GRIPSHOLM INFLUENCER @akerslatt

UTVALT AV @akerslatt

Bohemiskt, lugnt och återbrukat

@stationshusetmunkaljungby

I vårt hem vill jag omges av saker vi tycker om, som är personligt utvalt av oss, i toner och material som andas lugn, harmoni och spiritualitet. 

Det ska kännas personligt, om det är utvalt av oss så passar det helt enkelt ihop – utan att följa särskilda trender och regler. 

Älskar att återbruka saker och möbler, tänka  eget och gör-det-själv är vår melodi. 

Mitt bästa inredningstips är: vädra huset, tänd ljus, tillsätt en doft du gillar i till exempel eteriska oljor, doftljus eller rökelse och vips har du ny energi i rummet.

GRIPSHOLM - influencer @stationshusetmunkaljungby

UTVALT AV @stationshusetmunkaljungby

FÖR MIG ÄR HÅLLBARHET VIKTIGT

@home_liha

Att dekorera hem och fotografera har alltid varit mina största passioner i livet. För att kombinera dessa två intressen öppnade jag mitt Instagram-konto @home_liha. När jag började dekorera mitt hem utforskade jag olika stilar som jag tyckte om. Genom att inspireras av dessa olika stilar skapade jag så småningom min egen unika stil.

Vitt, svart och grått är färger som jag aldrig kan ge upp, men jag älskar också att variera mina dekorationsfärger enligt årstiderna och mitt humör. Mina Instagram-följare vet att jag vågar använda nästan alla färger och att jag älskar att experimentera. Jag gör mestadels förändringar med dekorativa kuddar, blommor och sängkläder för att skapa olika stämningar och uttryck i mitt hem.

 

För mig är hållbarhet viktigt, särskilt när det gäller textiler som jag använder. Jag strävar efter att använda material som är miljövänliga och hållbara för att minska min påverkan på planeten. Därför vill jag verkligen tacka Gripsholmsverige och uttrycka min uppskattning för deras engagemang för hållbarhet.

GRIPSHOLM - influencer @home_liha

UTVALT AV @home_liha

Modernt & klassiskt

@elihome_style

“Mitt inrednings intresse tog fart när barnen blev lite större och jag fick mer tid. Jag tänker ofta på färg, form och detaljer. Ändrar, stylar och fotar. För mig är det som en pågående process, mitt stora intresse. Ändrar efter årstid med textilier och färgkombinationer med inslag av naturfärger som beige och vitt. Byter sällan ut möbler utan får till en mysig skandinavisk känsla med ljus interiör och trädetaljer. Jag tycker om det moderna men även det klassiska . På sommaren fyller jag hemmet med dahlier från trädgården.”

GRIPSHOLM INFLUENCER ELIONOR

UTVALT AV @elihome_style

Hållbart

@villa_nypongatan

”Hållbar inredning som aldrig går ur tiden är något som jag gärna strävar efter. Jag tycker om att investera i produkter som håller länge, är tidlösa och som är svåra att tröttna på. Jag gillar att blanda modernt med klassiska detaljer i mitt hem och har en bas i lunga och jordnära toner, därefter gillar jag att experimentera med lite färgklickar här och där. För mig är det viktigt att det inte bara ser fint ut, jag vill också att det skall kännas att det är bra materialval i mitt hem och ge den där extra wow-känslan”

GRIPSHOLM - influencer @villa_nypongatan

UTVALT AV @villa_nypongatan

Sval bas med färg i textilier och detaljer

@home2tiny

Jag har alltid andats inredning, design, färg och form. Även om resan dit inte var spikrak, så var det så självklart när jag väl tog steget att bli min egen som digital kreatör, fotograf och inredare.

Oavsett om det är privat eller på uppdrag jobbar jag alltid utifrån att hemmet ska vara den trygga basen i livet.

Så fort man öppnar ytterdörren ska man omfamnas av den känsla man utgått ifrån när man började att inreda sitt hem.
Det kan vara fridsam enkelhet, sober hotellkänsla, dämpad elegans eller kanske spirituell färgprakt.

Att hitta sin egna stil är viktigt för att man ska trivas, sen är det alltid kul att hålla dörren öppen för den lilla twisten och överraskningen i inredningen.

Min egna stil har med åren blivit mer och mer färgstark.
Jag har fortfarande en sval bas och öser sen på med färg i textilier och detaljer.

När vänner stiger över tröskeln till mitt hem vill jag att de ska mötas av bubblande energi och genuin värme.

Miljö och hållbarhet är två centrala grundpelare i min inredning. Att tänka naturmaterial, återbruk och långsiktig inredning i stället för trender är otroligt viktigt för mig både i min personliga sfär och när jag utför ett arbete åt en klient.

Min livsstil är att inreda, skapa och vara kreativ och det går inte en dag utan att jag har någon idé som jag vill prova.
Det är en förmån att få jobba med det jag älskar mest och jag värdesätter varje minut som jag får ägna åt mitt skapande

GRIPSHOLM INFLUENCER Home2tiny profilbild

UTVALT AV @home2tiny

Sval stil med inslag av värme från trä och ärvda ting

@matilda.bergstroms

Sedan 6 år tillbaka har jag drivit eget som inredare. Det är verkligen en ynnest att få arbeta med sin passion och för den möjligheten är jag evigt tacksam.

Mitt hem är (tack vare mitt yrke eller på grund av, beroende på hur man ser det) under ständig utveckling. Jag älskar att inreda efter säsong och det görs enklast genom att byta ut textilier tycker jag. Textilier med bra kvalitet, både i sovrummet, i köket och i vardagsrummet kan lyfta ett helt hem och mitt mål är alltid, oavsett bostad, att få hemmet så ombonat, balanserat och harmoniskt som möjligt.

Jag skulle säga att min inredningsstil är skandinavisk. En sval stil med inslag av värme från trä, ärvda ting och stilleben jag har samlat på mig under åren som gått som diskret ger hemmet en personlig touch. En hållbar stil som på ett enkelt sätt kan förnyas när behov finns. 

Gripsholm influencer Matilda Bergström

UTVALT AV @matilda.bergstroms

Skandinavisk

@aamandaemilias

Jag är utbildad inredningsstylist så för mig är det viktigt att få in ett djup i hemmet som gör att det känns ombonat och att man får en wow-känsla när man kliver in. Jag skulle säga att jag framförallt har en skandinavisk stil men älskar att blanda så att jag får till mitt egna intryck. Jag använder mig av neutrala färger i min bas men försöker samtidigt få in lite färgklickar här och var för att skapa en kontrast. Trä och sten är mina favoritmaterial då det skapar en sån otroligt fin balans i hemmet. För mig är det viktigt att hemmet känns levande, så lekfulla former och mönster är något jag försöker ta in mer då jag anser att det förhöjer hemmets karaktär.

aamandaemilias-gripsholm

UTVLAT AV @aamandaemilias

Skandinavisk & minimalistisk

@by_therese_

Inredning har alltid varit ett stort intresse för mig, och jag skulle säga att min stil går åt det skandinaviska och minimalistiska hållet. Jag vill att hemmet ska ge en känsla av lugn och harmoni, och inreder gärna i en neutral, ljus färgskala med detaljer i trä. Jag använder mig också av mycket textilier för att få den där varma och ombonade känslan som jag själv tycker är viktig i ett hem.

bytherese-gripsholm

UTVALT AV @by_therese_

Minimalistisk och modern

@paulinalarssonn

Min stora dröm har alltid varit att få jobba med en av mina hobbys, inredning. Nu några år senare driver jag eget företag som stylist och jag jobbar med sociala medier med inrikting inredning.
I mitt hem blandar jag hemmabyggda diys, loppisfynd med moderna möbler och detaljer.
Jag har extra kärlek för utstickande detaljer och fina textilier

paulinalarssonn-gripsholm

UTVALT AV @paulinalarssonn

Skandinavisk

@idaskvm

Inredning har alltid varit ett stort intresse hos mig. Det började redan när jag var liten och möblerade om inne i flickrummet var och varannan dag. De senaste åren har intresset ökat och blivit till mitt egna företag. Jag dras lite extra till den ljusa, skandinaviska stilen med mycket inslag av trä. Jag skulle också beskriva min stil som modern minimalistisk.

influencer-idaskvm-gripsholm

UTVALT AV @idaskvm

Skandinavisk

@interiorbysassa

Hemma hos mig finner ni lugna, neutrala, dämpade naturfärger med beige och vitt som bas. Jag gillar den skandinaviska stilen med mycket ljusa färger som kombineras med något trämaterial eller nån svart möbel. Har en kärlek för vaser som jag gärna fyller med snittblommor. Kuddfodral och filtar är andra favoriter som ökar på trivseln ytterligare.

interiorbysassa-gripsholm

UTVALT AV @interiorbysassa

Skandinavisk & modern

@ebbaisacson

När jag möblerar och inreder fokuserar jag på känslan att känna sig “hemma”. Jag vill att man hemma ska känna ett lugn – då inkluderat behagliga naturnära färger, kombinera olika material och skapa den ombonade känslan.
Jag försöker få till en röd tråd i hela hemmet genom färgval, stil på möbler och att använda mig av både gröna växter ihop med torkade växter för att skapa mixen av liv och lugn.
Små detaljer som mjuka fluffiga textilier i soffan, tavlor på väggen, blommor på köksbordet och olika slags belysning skapar det där mysiga, hemtrevliga och varma.
Det viktiga för mig är att den inre känslan ska vara ett lugn och samtidigt ett wow.

ebbaisacson-gripsholm

UTVALT AV @ebbaisacson

Minimalistisk

@interior.seven

Jag älskar att få alla rum speciella och för deras ändamål. För mig är det viktigt att ge alla rum lite extra kärlek. Mitt bästa inredningsknep är att alltid bekanta dig med rummet innan du börjar inreda exempelvis är det högt eller lågt i tak? Är det korta eller långa väggar? Samt vart är fönster och dörrar placerade?

interior-seven-gripsholm

UTVALT AV @interior.seven

Gammalt & nytt

@linderothebba

“Jag har alltid haft ett intresse för inredning. Jag minns hur jag som liten möblerade om mitt gamla flickrum. Det byttes kuddfodral och ljusstakar hejvilt. Intresset har sedan dess funnits med mig. Min inredningsresa har varit föränderlig då vi bott i nybyggnation och nu en gammal gård från 1800talet. Jag har anpassat inredningsstilen därefter. Det som är så kul nu är att jag älskar att blanda både nytt och gammalt. Jag dras till allt från ny design till ting från andrahandmarknaden. Loppis är ett stort intresse och jag tycker att gamla saker i kombination med nytt skapar karaktär i ett hem. ”

//Ebba

GRIPSHOLM - influencer @linderothebba

Utvalt av @linderothebba