Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Inspireras av hösten inredningstrender

Hösten är snart här. Låt dig inspireras av höstens inredningstrender och gör det extra mysigt i ditt hem. Hösten är säsongen då vi spenderar mycket tid i hemmet och därför känns det som en självklarhet att piffa med mjuka plädar och härliga prydnadskuddar.

Jordnära toner

Under de senaste åren har fler och fler av oss hittat ut till naturen och funnit harmoni. Därmed är det inte konstigt att vi nu låter naturen ta en större del av våra hem. Med allt från levande växter till harmoniska och jordnära färger. Trendfärger som beige, brunt och grått får även denna höst ta stor plats i vårt hem. Dessutom är dessa färger lätta att kombinera med även andra nyanser för att skapa en unik men harmonisk känsla.

jordnära-tone-höstens-inredningstrender-gripsholm

Heminredning i harmoniska & jordnära toner

Mysiga dukningar

Under hösten är det extra mysigt att bjuda över nära och kära på middagar. Att duka lager på lager är både trendigt och ger en mjuk och inbjudande känsla. Texta gärna att bland olika material och strukturer för att skapa en mer dynamisk dukning. Genom att väva in kvistar och blommor i din dukning och skapa en harmonisk känsla.

mysiga-dukningar-hösten-inredningstrender-gripsholm

Hållbara & slitstarka kökstextilier

Toner av grönt

Gröna toner är en av trenderna som håller i sig. Men i höst ser vi gärna en mörkare och murrigare ton. Denna trend förstärker du enkelt genom att väva in levande växter. Piffa gärna upp köket med färska kryddor som både är trendigt och ger maten extra god smak. Grönt är en harmonisk färg som bidrar till att ge ditt hem en riktigt mysig känsla.

toner-av-grönt-höstens-inredningstrender-gripsholm

Gröna favoriter

Mönster

I höst är den stora mönster trenden blommigt! Med blommor i ditt hem låter du känslan av sommar stanna kvar även under årets kallare perioder. Genom att addera mönster i ditt hem kan du på ett enkelt sätt ge ditt hem en personlig prägel. Hemtextil såsom påslakanset och prydnadskuddar är ett säkert kort att börja med då dessa är enkla att byta ut efter säsong och trender. När du känner dig mer hemma i mönster kan du avancera till mer bestående inslag som möbler och tapeter.

mönster-höstens-inredningstrender-gripsholm

Favoriter i mönster