Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Julklappstips - mjuka klappar till hela familjen

Att köpa de perfekta julklapparna till familjen kan ibland kännas som en omöjlig uppgift. Men nu kan du vara lugn, hos oss på Gripsholm hittar du mjuka och lyxiga klappar till hela familjen. Välj bland stora badlakan, mjuka frottérockar, mysiga plädar eller krispiga sängkläder. 

Lyxiga sängkläder

Det finns ingen bättre känsla än att krypa ner i ett par ny krispiga sängkläder. Oavsett om dina nära och kära föredrar enfärgade eller mönstrade påslakanset så kommer du hitta det perfekta alternativet. Dessutom kan du alltid lita på att sängkläderna är tillverkade i naturmaterial såsom lin och bomull.

lyxiga-sängkläder-julklappstips-gripsholm

Våra älskade sängkläder

Mjuka handdukar

Stora mysiga badlakan eller nya gästhanddukar, oavsett storlek är nya handdukar alltid en uppskattad julklapp. Välj bland flera olika färger och skapa en harmonisk känsla i badrummet genom att kombinera både stora och små handdukar i samma nyans. 100% bomullsfrotté ger handdukarna en fantastisk absorptionsförmåga.

mjuka-handdukar-julklappstips-gripsholm

Mjuka badhanddukar i harmoniska toner

Värmande plädar

Gosiga plädar går det aldrig att ha för många av. En ullpläd är en fin julklapp att ge bort till nära och kära. De är perfekta att krypa upp med i soffan under ruggiga kvällar eller ta med ut på balkongen när solen gått ner på ljumna sommarkvällar. Pläden är lika användbar oavsett årstid.

värmande-ullplädar-julklappstips-gripsholm

Värmande & dekorativa plädar

Ljuvliga morgonrockar

Efter duschen, till frukosten eller myskvällen i soffan så är morgonrocken ett självklart plagg att vira in sig i. Välj bland mjuk bomullsfrotté eller luftig bomull- och linneblandning. Oavsett vilket alternativ du väljer så kan vi garantera att det blir en uppskattad julklapp.

ljuvliga-morgonrockar-julklappstips-gripsholm

Lyxiga morgonrockar