Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Varför skall man ha kuvertlakan?

Är du på jakt efter ett nytt lakan för att förbättra din nattsömn? Då är det dags att överväga en investering i kuvertlakan. Hos oss, har vi en exklusiv kollektion av kuvertlakan, och vi är övertygade om att en liten förändring i dina sängkläder kan göra en stor skillnad för din vila och återhämtning.

LIGGER PÅ PLATS

PERFEKT PASSFORM

Ingenting kan jämföras med den obehindrade vila som kommer med att ha lakan som passar perfekt. Våra kuvertlakan är designade för att smidigt forma sig efter din madrass, vilket eliminerar risken för ett skrynkligt lakan som inte ligger på plats hela natten. Den kuvertliknande konstruktionen med formsydda hörn säkerställer att lakanen förblir på plats, vilket ger dig en ostörd sömn hela natten. Smidigt för småbarnsföräldrar som ofta få besök av familjen yngsta små virvelvindar.

SMIDIGT
Med det smarta kuvertsystemet är det enklare än någonsin att bädda sängen. Slipp kampen med att få lakanet jämt fördelat och att stoppa in dem under madrassen. Våra kuvertlakan sätts på med ett enkelt krängande, och behöver sällan justeras. Det är en bekvämlighet som du kommer att uppskatta varje kväll.

LYXIGT
När det gäller kvalitet på sängkläder är materialvalet avgörande. Våra kuvertlakan finns i två lyxiga alternativ:

Bomullspercale: Känd för sin täthet och jämnhet, ger bomullspercale en krispig och sval känsla. Med hög trådtäthet och en slät yta erbjuder våra percalelakan en lyxig sömnupplevelse. Deras goda andningsförmåga håller dig sval och bekväm hela natten.

Bambuviskos: Mjukheten hos bambuviskos är oslagbar. Det silkeslena tyget reglerar kroppstemperaturen och är perfekt för dem som tenderar att bli varma under natten. Dess naturliga antibakteriella egenskaper gör det till ett utmärkt val för känslig hud.

GRIPSHOLM LUCKA 2 SQ 2

STORLEKAR
Oavsett storleken på din madrass, har vi kuvertlakan som passar perfekt. Från enkel- till dubbelsängar och allt däremellan. Vår kollektion täcker alla behov.

HÅLLBART
Vi på Gripsholm jobbar med BCI som är en idell organisation som arbetar för att göra den globala bomullsproduktion bättre för både miljö och de människor som arbetar med den. BCI utbildar odlarna för att använda mer miljövänliga metoder som att använda mindre vatten och bekämpningsmedel samt byta ut konstgjorda till naturliga gödningsmedel. Syftet är att förändra odlingen av bomull i global skala. Kunskapen som odlaren får har en positiv inverkan både för dess försörjning och sociala aspekter som försörjning, hälsa samt förbud mot barnarbete. BCI strävar även efter jämställdhet och stärka kvinnors rättigheter.

SOV SKÖNT GARANTI
Vi är stolta och säkra på kvaliteten på våra sängkläder, och därför erbjuder vi en “Sov Skönt Garanti“. Om du inte är helt nöjd med dina nya sängkläder så har du 30 dagar från köpdatumet att returnera dem och få full återbetalning.
Känn skillnaden, sov bättre – med Gripsholms kuvertlakan.

GRIPSHOLM - FRÄSCH START PÅ 2024