Den här sidan använder så kallade cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används - Läs mer - Göm

OM GRIPSHOLM

Gripsholm skapar textila produkter av hög kvalitet för ett inbjudande och harmoniskt hem. Vår stil är modern och subtil och i våra kollektioner som består av bädd, bad och inreda, hämtar vi inspiration från det skandinaviska formspråket.

Visionen om Gripsholm uppkom i trakterna runt Mälaren och Gripsholms slott, och sedan starten 2004 har vi inriktat oss på att använda naturmaterial som bomull och linne. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra textiler för att kunna erbjuda produkter som är prisvärda och samtidigt är tilltalande, intressanta och håller en hög kvalitet.

Gripsholms bäddsortiment består främst av påslakan, örngott och lakan. Kvaliteter som satin, percale och tvättade textiler ger både en känsla av exklusivitet och karaktär.

Vi erbjuder en stor variation av färger i vårt basutbud av frottéhanddukar och till varje ny säsongskollektion tar vi även fram nya strukturer och stilfulla produkter för bad.

Våra inredningsprodukter som kuddfodral och plädar är skapade för att kombineras till en harmonisk helhet i hemmet genom subtila och moderna färger, mönster och detaljer.

Gripsholm skapar skandinavisk harmoni för ditt hem!

Vår vision

Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Våra värderingar

För att kunna leva upp till vår vision strävar vi efter att jobba:

Engagerat - vi ger alltid det lilla extra
Proffsigt - vi agerar affärsmässigt och kompetent
Smart - vi slösar inte på tid eller pennar
Ansvarsfullt - vi tar ansvar för hållbarhet och miljö i alla led