Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Valnöt – trendigt till tusen!

En stark trend inom inredning just nu är färgen valnöt. Det märks tydligt i samarbetet med våra influencers men också bland er kunder.

VARFÖR JUST VALNÖT

Den trendiga färgen för ditt hem

Valnöt har på senare tid blivit en trendig färg inom inredning och design. Den är rik på djupa toner och skapar en sofistikerad och modern atmosfär i vilket rum som helst.

 

Varför är just valnöt så hett?

Valnötsfärgen är både en tidlös jordnära färg samtidigt som den sticker ut som något modernt och elegant. Den är mångsidig och det perfekta valet för alla hemstilar – från det traditionella till hypermoderna.

GRIPSHOLM VALNÖT VINTAGE

I badrummet

I badrummet kan man enkelt uppdatera genom att byta ut handdukar och badrumsmatta till ny färg. Även i badrummet har valnöt varit en stark färg som lätt passar till både vitt och grått som många har hemma. Det ger ett varmt och mjukt intryck.

 

I sovrummet

Till sovrummet har vi både den mjuka sköna vintage med fina dubbelsömmar och tvättat look. Den finns i flera färger men just valnöt har varit väldigt populär hos oss.

En annan het trend under året har även varit bäddset i vävtekniken bäckebölja som ger härligt fluff. Kombinera den tekniken med Valnöt så är du helt rätt.

 

GRIPSHOLM - VALNÖT BÄCKEBÖLJA