Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Julklappstips - mjuka klappar till hela familjen

Vi har julklappar till alla – till och med till dem som har “allt”.

Att köpa de perfekta julklapparna till familjen kan ibland kännas som en omöjlig uppgift. Men nu kan du vara lugn, hos oss på Gripsholm hittar du mjuka och lyxiga klappar till även alla de som tycks ha allt.

JULKLAPPAR TILL SÖMNTUTAN

Skall du köpa julklapp till någon som gillar sin säng väldigt mycket och gärna spenderar lite tid där? Då är ju ett bäddset den ultimata klappen. Det är ju så skönt att krypa ner i nytvättade påslakan och det är ännu roligare när de är nya.

JULKLAPP TILL SÖMNTUTAN

JULKLAPPAR TILL DEN FRUSNE

Nu när vintern tagit sitt grepp om landet och elpriserna kryper uppåt kan det vara en fin omtanke att köpa en härlig mjuk och varm ullpläd åt någon frusen vän som du tycker om. En ullpläd håller dessutom år efter år så det är även ett hållbart alternativ.

GRIPSHOLM LUCKA 8

JULKLAPPAR TILL DEN SOM SKALL FLYTTA

När man flyttar hemifrån blir man snabbt medveten om att det är väldigt mycket man behöver och det kan bli en dyr historia. Det är så mycket som man behöver att man kanske inte väljer att köpa just nya sängkläder men visst hade det då varit roligt att bädda med nytt i sin alldeles egna lya?

Det samma gäller ju för den som bara skall byta boende, lyxigt värre med nya sängkläder eller hur?

 

KINGSIZE

JULKLAPPSTIPS TILL DEN SOM HAR "ALLT"

Ja, ibland står man inför utmaningen att köpa julklappar till någon som man upplever har precis allt. men kanske är det bara på ytan. Är denne även duktig på att köpa saker som inte syns? Om man skyddar sin säng med madrasskydd, kuddskydd och nya lakan så håller sängen dessutom längre. Det är ganska lyxigt att få ett stort fluffigt paket med ny kudde eller nytt värmande täcke.

GRIPSHOLM LUCKA 7 SQ 2

JULKLAPPSTIPS TILL SMÅBARNS-FÖRÄLDRAR

Den ultimata julklappen till småbarnsföräldrar är kuvertlakan. De ligger på plats hela natten oavsett hur många man är som trängs och stökar runt i sängen. Vi har dem i krispig percale eller mjukaste bambu.

I bland händer det dessutom en del olyckor i föräldrarnas säng så då hade kanske ett nytt fräscht madrasskydd varit på sin plats.

JULKLAPP TILLSMÅBARNSFÖRÄLERN

JULKLAPPSTIPS TILL DEN ÄLDRE GENERATIONEN

Det kan ju vara riktigt svårt att komma på julklappar till mormor/morfar och farmor/farfar som redan har det mesta. Men ofta är det ju så att de tänker ”Vi behöver inget, vi har redan det” men självklart hade även de tyckt det var kul att uppgradera badrummet med lite ny frotté. Vi har även matchande badrumsmattor.

GRIPSHOLM JULKLAPPSTIPS TILL DEN ÄLDRE GENERATIONEN

JULKLAPPSTIPS TILL BOKÄLSKAREN

Letar du efter en julklapp till en riktig bokälskare? Då vill vi tipsa om vår extra långa kudde som är 50×90 cm och som vi kallar hotellkudde. Den är superfin att sätta längst bak för att bulla upp för långläsning. Självklart har vi även kuddar i 50×60 cm också. Vi har många härliga örngott där till.

Gripsholm sommarbäddning by @killingyourdarlings