Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Vårens nyheter!

Vi är stolta över att vi bland vårens nyheter hittar många hållbara produkter i linne. Lin är en naturfiber som är väldigt slitstarkt vilket resulterar i en vara som behåller sin kvalitet bra över tid. Med sin höga absorptionsförmåga kan lin dessutom effektivt absorbera fukt vilket minskar risken för mögel- och bakteriell bildning. Detta bidrar till att produkterna är enkla att underhålla. Lin är även naturligt motståndskraftigt mot smuts och fläckar vilket gör att det passar bra både som duk och servett. De blir dessutom bara skönare ju mer de tvättas och används.

GARDINER, DUKAR & SERVETTER

VACKERT I LINNE

I år har vi en helt ny kategori med gardinlängder i linne i två olika längder; 150×250 cm eller 150×350 cm. De har härligt ljusinsläpp, flerbandsupphängning och uppläggningstejp medföljer. Det känns riktigt kul att vi fått in gardiner.

Andra nyheter i lin för i vår är vår runda linneduk men även att vi valt göra en extra lång variant av vår storsäljande linneduk som nu finns som hela 350 cm lång. Det är många som i dag har stora matbord men också för att det är modernt att låta duken hänga ner en rejäl bit. Givetvis finns det även matchande servetter i härlig linne/bomullsblandning för en extra lyxig dukning. Det är både praktiskt och hållbart att använda linneservetter i stället för pappersservetter.

GRIPSHOLM LINNEGARDIN

RANDIGT GÄLLER

TILL KÖKET

När vi ändå håller oss till kök och dukning så vill vi gärna slå ett slag för våra fantastiskt fina kökshanddukar, även de i linne/bomullsblandning. De är så snygga och har ränder på både längden och tvären. De är snygga både var för sig men det är väldigt effektfullt att blanda dem. De är en uppskattat gå-bort-gåva vid middagar. Bara rakt upp och ner som de är eller kanske knutna runt halsen på en vinflaska, väljs själv. Köp hem ett gäng så har du alltid en gåva hemma att ta med när det blir spontanmiddag.

GRIPSHOLM KÖKSHANDDUKAR

LYXIGT & RANDIGT

SOVRUMMET

Linet har hittat in även i sovrummet i vår i form av ett lyxigt överkast (både till enkelsäng och dubbelsäng) med passade kuddfodral även dem i en blandning av lin och bomull. De är vackert quiltade och ger en riktig lyxig känsla. Så snygg bäddning!

I vår har vi även utökat vårt sortiment med två härlig blockrandiga bäddset i vår populära kvalitet vintage. De finns både i grönt/vitt och i beige/vitt. De har dekorativa dubbelsömmar och tryckknappar i botten. De finns både till enkelsäng och som kingsize. Givetvis finns det extra kuddfodral att köpa till i 50×60 cm. Det är riktigt härligt att blanda de båda färgerna beige/grönt i samma säng, testa!

Nyheter - Gripsholm

TILL SOFFAN, SOVRUMMET ELLER VERANDAN

PLÄD & KUDDFODRAL

Ovan på din säng, i soffan eller kanske på uteplatsen finns sedan vår nyhet muslinpläden med matchande kuddfodral, även de i grönt och beige. Den krinklade effekten ger härlig struktur och vårig känsla. Den har generösa dimensioner på 130×170 cm och det fransade avslutet känns nytt och fräscht.

 

HÅLLBART TÄNK

NYTT I BAMBU

I år har vi även valt att ta fram två mer miljövänliga produkter i bambu; madrasskydd och sommartäcke. Bambuviskosen kommer från bambuväxten som är mycket snabbväxande (kan växa upp till 1 meter per dag). Bambu växer fort utan konstgödsel, behöver inte konstbevattnas och kan odlas på mager, och för annat odlingsbart, oduglig jord. Bambu förutspås därför att bli ett av framtidens klimatsmarta hållbara material.

Bambu är allergivänligt och har en naturligt antibakteriell lösning med en imponerande absorptionsförmåga. Bambumaterialet torkar snabbt, vilket underlättar kroppens temperaturreglering under natten.

Ett madrasskydd förlänger livslängden på din madrass och skyddar effektivt mot damm, fläckar och fukt. Madrasskyddet är utrustat med resårband som säkert håller det på plats under natten. Det finns både till enkelsäng och dubbelsäng.

Vi har även kompletterat vårt sortiment med ett härligt tunt sommartäcke i mjukaste bambu som passar bra under årets varmaste dagar eller för dig som blir lite extra varm om natten.