Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Denim är hett i höst - vi hänger på!

Ta höstens starka denimtrend med dig in i sovrummet!

CHAMBRAYVÄVT

PÅSLAKANSET

Höstmodet är här, och en trend som verkligen sticker ut är användningen av denim – och inte bara inom modevärlden. Denim har nu gjort sitt intåg även i sovrummet, och det har vi tagit fasta på med våra fantastiska sängkläder i chambray.

Chambray är den perfekta kombinationen av stil och komfort för hösten och ger dig den eftertraktade denimlooken i ditt sovrum. Dessa sängkläder är gjorda av vävt bomullstyg med dubbelsömmar (trådar av två färger) och ger en slät och len yta som känns mjuk mot huden. De är praktiska, lättskötta och tål höga temperaturer i tvätten. Trots sin lätta känsla är chambraytyget extremt hållbart och blir bara skönare ju mer det används.

GRIPSHOLM CHAMBRAY BLUE

RYMLIG OCH FIN

MORGONROCK

Dessa fantastiska sängkläder finns i både blått och grått och matchas perfekt med en badrock av samma kvalitet. Denna badrock är perfekt att svepa in dig i efter duschen eller att strosa runt i under en härlig sovmorgon. Den har två praktiska framfickor och ett avtagbart knytskärp i midjan. Badrocken finns i storlekarna S/M och L/XL, så du kan omge dig med den härliga denimlook från morgon till kväll.

 

För dem som värnar om både miljön och människorna bakom produktionen är det också en god nyhet att alla våra bomullsprodukter följer Better Cotton Initiative (BCI), en ideell organisation som arbetar för att förbättra bomullsproduktionens globala påverkan på både miljön och de som arbetar inom industrin ♥️

 

Vi erbjuder även vår kund en Sov skönt garanti vilket innebär att du kan handla hem och provsova dina nya sängkläder. Om du inte är nöjd inom 30 dagar från köpet kan du enkelt returnera dem. Det är en perfekt möjlighet att testa våra fina premiumprodukter.

Så, om du älskar denimtrenden och vill ta den med dig till sovrummet i höst, behöver du inte leta längre än dessa fantastiska chambray-sängkläder och badrockar. Skapa den perfekta denimlooken för din säng och njut av både stil och komfort när nätterna blir kallare.

GRIPSHOLM CHAMBRAY BATHROBE

SOV SKÖNT OCH MJUKT