Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Lakan i hög kvalitet

För en god natts sömn är komfort a och o. Oavsett om du föredrar ett traditionellt lakan som du viker på plats eller ett formsytt kuvertlakan så har vi något för dig. Våra lakan och kuverlakan håller hög kvalitet och kan användas år efter år.

Miljövänliga lakan för en bättre sömnupplevelse

Allmänt brukar man säga att ju längre fibrerna är, desto skönare blir lakanen. Den kanske viktigaste aspekten som påverkar upplevelsen av sängkläder är sättet tyget är vävt på.

Att välja rätt typ av lakan är avgörande för att få en god natts sömn. Ett bekvämt och högkvalitativt lakan är lika viktigt som en bekväm madrass och fluffig kudde. Våra lakan är tillverkade av percale, en tätvävd bomull som är mycket hållbar och slitstark. Med en trådtäthet på minst 200 trådar/tum² upplevs lakanet som både mjukt och svalt mot huden.

Formsydda lakan för en ostörd nattsömn

Vårt populära kuvertlakan omsluter din bäddmadrass och sitter på plats hela natten. Med dessa formsydda lakan slipper du irriterande veck och får istället en god natts sömn. Välj mellan en klassisk vit nyans eller en trendig beige ton som passar fint till påslakansetet Siri Percale Linen beige. Har du aldrig testat kuvertlakan så är det kanske dags? De ligger på plats hela natten och håller sig slätt och fint. Är du istället ute efter ett mer traditionellt lakan så välj då vårt underlakan i samma höga kvalitet som du enkelt viker på plats under din madrass. Dessa underlakan finns i flera olika storlekar för att passa just din säng och madrass.

Hållbara lakan i miljövänlig bomull

Alla våra lakan är tillverkade i naturmaterialet bomull, ett slitstarkt och hållbart val för både miljö och plånbok. Vi använder inga skadliga kemikalier eller material i vår tillverkningsprocess vilket ger en ren och naturlig sömnupplevelse. Så oavsett om du väljer om du väljer ett klassiskt underlakan eller ett formsytt kuvertlakan så kan du vara säker på att du får högsta kvalitet och komfort för din säng. Här kan du läsa mer om hur du tar hand om dina sängkläder.

Provsov våra lakan med Sov skönt garanti

Att göra medvetna val när det kommer till vad du sover i kan bli både en passion och en bra investering. Vi lever i en överkonsumtionstid och hållbarhet känns därför extra viktigt tycker vi här på Gripsholm. Välja rätt kvalitetssängkläder, så sover mår både du och miljön bättre. Helt enkelt för billiga lakan håller inte länge, då får man slänga oftare. Medan dyra sängkläder håller år efter år, vilket då ger ett hållbart resultat i slutet. Testa gärna våra lakan, hos oss får du Sov skönt garanti vilket ger dig chansen att provsova i dem. Vi är så säkra på att du gillar dem att du får provsova och skicka tillbaka dem om du inte är nöjd (30 dgr efter inköpsdatum).

Filtrera & sortera