Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Bo på hotell hemma

Har du bott på hotell hemma någon gång? Det är faktiskt riktigt mysigt. Unna dig lyxen utan att behöva gå utanför dörren. Här kommer lite tips på hur du kan få till hotellkänslan hemma.

Bädda rent

Ett av de bästa sakerna med att bo på hotell är den mjuka, bekväma sängen. För att efterlikna den känslan, investera i högkvalitativ sängkläder. Detta inkluderar mjuka lakan, täcken och kuddar.

Påslakanset Siri är ett vitt påslakanset i 2 delar. Tillverkad av krispig percale som bidrar till att skapa en lyxig hotellkänsla i ditt egna sovrum. Percale har en tät väv med tunt garn vilket gör att det upplevs svalt och krispigt mot huden. Designen är stilren med en sofistikerad färgskala och både påslakan och örngott ramas in av dekorsömmar i fin kontrast färg. Tryckknappar i nederkanten, Inga handhål. För dig som vill ha en högkvalitativ & bekväm sängupplevelse.

Påslakanet Siri Percale finns i 3 färgställningar; vittbeige och anthracite.

Sedan har vi även sängkläder i bambuviskos ett supermjukt lyxigt material som andas, håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande Med sina satinvävda ränder ger det en exklusiv lyster, silkeslen känsla och exklusivt fall. Bädda himmelskt mjukt och skönt med detta satinvävda påslakanset.

Bambuviskosen kommer från bambuväxten som är mycket snabbväxande (kan växa upp till 1 meter per dag). Bambu växer fort utan konstgödsel, behöver inte konstbevattnas och kan odlas på mager, och för annat odlingsbart, oduglig jord. Bambu förutspås därför att bli ett av framtidens klimatsmarta hållbara material.

hotell-hemma-sangklader-percale-gripsholm

Premium sängkläder i percale & bambu

Spakänsla

Många hotellrum har en spakänsla. För att återskapa denna känsla hemma kan du tända doftljus, placera en bukett färska blommor i rummet och investera i badprodukter och nya handdukar som passar fint i ditt badrum. Har du badkar, bastu eller pool hemma så skall du så klart utnyttja det.

spa-hemma-badlakan-gripsholm

Mjuka badlakan i harmoniska toner

Njut av tystnaden

Många hotellrum är tysta, avkopplande och fridfulla. För att återskapa denna atmosfär, spela lugnande musik, tänd levande ljus och njut av en god bok eller en bra film. Passa även på att stänga av mobiltelefonen och dölja datorn. Försök att lägg undan alla distraktioner och istället fokusera på att koppla av.

hotell-hemma-morgonrock-gripsholm

Bekväm & lyxig lounge wear

Frukost på sängen

Hotellrum erbjuder ofta room service och andra bekvämligheter. För att efterlikna denna känsla, beställ hem din favoritmat och njut av frukost på sängen.

Gripshom @josefineshem

Älskade påslakanset i bomull