Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Gör det lite extra lyxigt för dina gäster

Skall du ha gäster som sover över i helgen? Satsa på att göra det lilla extra för dem med lyxiga sängkläder. härligt frotté och alla bekvämligheter de kan tänka sig. Vi har tipsen!

SKÄMM BORT DEM LITE

Vår absolut mest sålda produkt är det fantastiskt mjuka påslakanet i bambuviskos med härliga satinränder som ger underbar lyster och ett härligt fall. Bambuviskos är ett material som andas, håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande.

Det finns i tre färger; vitt, beige, ljusgrön och mörkgrått och de har sålt nästintill exakt lika mycket av varje färg. Vi har även utökat vårt sortiment med både kuvertlakan och vanliga underlakan i samma kvalitet. Magiskt skönt!

örngott-på-köpet-siri-gripsholm

Se till att vädra ut rummet ordentligt och finns det möjlighet så vädra även täcke och kudde innan du bäddar rent. Välj dina finaste sängkläder och ordentliga kuddar så att de har de bekvämt. Kanske kan de tom få låna din lite större hotellkudde just den här natten? Lägg gärna fram en extra pläd mot kyla och för att skapa lite extra ombonad känsla i rummet. Du kan tom lägga dit någon prydnadskudde så att de verkligen känner omtanken.

Se till att det finns bra belysning vid sängen om ifall att de vill läsa eller skall leta sig fram till toaletten i mörkret på natten. Har du ingen lampa där så kan du säkert låna en lampa från ett annat rum just den här natten. Se också gärna till så att det finns någonstans där de kan ladda sin mobil.

Vill du göra det lilla extra så kan du sätta in en bukett blommor och lägga en liten chokladpralin på kudden.

När vi kommer till badrummet så är det viktigt att du lagt fram rena handdukar, både duschhandduk och handhanduk. Ge dem de där lite extra fluffiga och mjuka handdukarna som du själv gillar bäst. Det kan också vara bra att ha en extra tandborste eller två hemma om ifall att de glömt ta med sina egna.

Genom att använda dessa tips kan du skapa en lyxig och inbjudande känsla som kommer att imponera på dina gäster och göra deras vistelse minnesvärd. Det viktigaste är att visa omtanke och uppmärksamhet mot dina gäster för att göra deras upplevelse så trevlig som möjligt.

Hoppas ni får en fin helg tillsammans!

GRIPSHOLM GÄSTHANDDUKAR