Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Lyxiga badhanddukar i måtten 70 x 130 cm

Att ta klivet ut från den varma duschen kan ibland kännas olidligt. Då är det härligt att kunna värma kroppen med en lyxig badhandduk i mjuk bomullsfrotté.

GRIPSHOLM HANDDUKAR
Lyxiga handdukar för badrummet – perfekta för dagligt bruk

Badhanddukar är så mycket mer än bara ett praktiskt redskap för att torka av dig efter ett uppfriskande dusch eller ett avkopplande bad. Utöver det så fungerar de också som en viktig inredningsdetalj i ditt badrum och har förmågan att lyfta hela rummets estetik och atmosfär. Din personlighet får gärna synas även i ditt badrum. Hos oss på Gripsholm hittar du ett imponerande utbud av badhanddukar som inte bara är av högsta kvalitet utan även är en fröjd för ögat.

 

Lyxiga handdukar av hög kvalitet

När det kommer till badhanddukar är kvalitet och komfort av yttersta vikt. Vi tar detta i beaktning och erbjuder ett brett utbud av lyxiga handdukar som är tillverkade med omsorg och expertis. Dessa handdukar är inte bara ett vackert tillskott till ditt badrum, de är också otroligt mjuka och högabsorberande. De är tillverkade av 100% bomullsfrotté och med en imponerande tjocklek på 500 g/m². Vi garanterar att våra handdukar torkar snabbt och har en god absorptionsförmåga.

Vi har flera färger och storlekar

Vi alla har vår egen unika stil och smak när det kommer till inredning och det gäller även i badrummet. Därför erbjuder vi ett brett spektrum av färger för våra lyxiga handdukar. Om du strävar efter en lugn och harmonisk atmosfär i ditt badrum, kan du välja mellan jordnära toner som vit, beige, grå och brun. Å andra sidan, om du vill injicera liv och färg i ditt badrumsinredning, har vi färgglada alternativ som rosa, blå och gröna. Låt din personliga stil välja färg!

Våra handdukar finns i en praktisk storlek på 70×130 cm, perfekt för dagligt bruk. Denna storlek gör dem också idealiska för att ta med på farten. Lagom stora att ta med till gymmet eller i övernattningsväskan.

Hållbarhet och Lång Livslängd

Vi förstår vikten av att investera i produkter som inte bara ser bra ut utan också håller över tid. Våra lyxiga handdukar är konstruerade för att vara slitstarka och behålla sin mjukhet och färg även efter många tvättar. För att säkerställa den bästa möjliga hållbarheten rekommenderar vi att du undviker sköljmedel och torktumling efter tvätt. Genom att följa dessa enkla riktlinjer kan du njuta av dina Gripsholm-handdukar under lång tid framöver.

Sammanfattningsvis är handdukar mer än bara funktionella föremål i badrummet – de är en möjlighet att uttrycka din stil och känsla för estetik. Gripsholm erbjuder ett brett utbud av lyxiga handdukar av hög kvalitet som är perfekta för dagligt bruk. Våra handdukar är tillverkade av 100% bomullsfrotté, har en imponerande tjocklek på 500 g/m² och finns i en mångfald av färger för att passa alla smaker och stilar. Med en praktisk storlek på 70×130 cm är de smidiga i väskan, oavsett om du ska till gymmet eller på en spännande resa. Genom att följa vårdinstruktionerna kommer dina Gripsholm-handdukar att behålla sin mjukhet och färg under lång tid framöver. Ta din badrumsinredning till nästa nivå med våra lyxiga handdukar och njut av komfort och stil varje dag. Välkommen till Gripsholm, din partner för badrumslyx.

Filtrera & sortera