Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Bjuden på fest?

Nu kommer våren och sommaren och med den kommer student, bröllop, konfirmation och födelsedagsfirande. Vi vill gärna tipsa dig om de bästa presenterna!

HÖGKVALITATIVA

PÅSLAKAN & LAKAN

Att välja studentpresent bör göras med stor omsorg, det ska vara något användbart men ändå personligt och minnesvärt. Vi har märkt en stor trend i att ge bort sängkläder i form av påslakanset och lakan och att de blivit en väldigt uppskattad present. Det är ju både praktiskt och någonting man faktiskt använder men kanske inget man som nybliven student tar sig råd till. När man tar studenten kommer man in en ny fas i livet, kanske är det en flytt på gång och då känns det roligt med något nytt och eget som kanske inte hör till barndomshemmet.

 

Sängkläder är faktiskt också en väldigt bra bröllopspresent eller en present till någon som fyller jämt. Hos oss hittar du högkvalitativa sängkläder i naturliga material som är en god investering för framtiden. De både håller länge och är hållbara och värnar om vår miljö. Sängkläder är en del av inredningen så välj efter person, kanske något klassiskt eller i deras favoritfärg. Varje gång de kryper ner under täcket kommer de att tänka på dig och uppskatta den omtanke och omsorg du visade genom att ge dem något så praktiskt och personligt.

GRIPSHOM STUDENTPRESENT

VÅRA TIPS!

Tips på sängkläder

 

Mjukaste vintage-påslakan

Här vill vi tipsa om våra vintage-påslakan som finna i flera härliga färger och nytt även för våren är de med fina blockränder. De har dekorativa dubbelsömmarna som omger både örngott och påslakan ger en känsla av kvalitet och lyx. De färgas och tvättas efter det är färdigsytt vilket ger det en unik finish och mjuk känsla.

Påslakanset Chambray med denimlook

Är mottagaren kanske glad för denim? I så fall kan vi varmt rekommendera vårt påslakan Chambray som finns i både blått och grått. Det är mjukt och len som din favoritskjorta och blir bara skönare ju mer du använder dem. Här finns även en matchande morgonrock om man så önskar.

Hotellsängkläder i percale

Vill man gå lite åt det lyxigare sofistikerade hållet så rekommenderar vi att köpa våra bäddset Siri i krispigaste percale med matchande lakan/kuvertlakan. Vi kallar det våra hotellsängkläder då de är tätvävda, av kraftiga percalebomull och med vackra vingar. Det finns vittbeige och antrachitegrå. En utmärkt gåva!

Mjukaste bambuviskos

Vi har även vårt sköna påslakanset av bambuviskos som är supermjukt med fina satinränder som ger ett lyxigt fall. Bambu förutspås därför att bli ett av framtidens klimatsmarta hållbara material. Denna supersköna kvalitet finns även som lakan; vanligt underlakan och kuvertlakan. Det är en av vår mest sålda produkter.

GRIPSHOLM PRESENT

HANDDUKAR, LINNEDUK & SERVETTER

ANDRA FÖRSLAG

En uppsättning handdukar

Om man inte vill ge sängkläder så kan en uppsättning härlig frotté bli en uppskattad present. Det är ju oftast inte så att en handduk slutar att fungera när den använts länge utan bara att den börjar se sliten ut. Då kan steget till att köpa nya vara lite långt och kan därför bli en bra gåva i stället. Hos oss hittar du handdukar i flera storlekar, alla med tillhörande badrumsmatta.

Linneduk med linneservetter

Men vad ger man då till den som har allt? En linneduk med tillhörande servetter känns verkligen som en lyxig och omtänksam gåva. Linneprodukter håller år efter år och blir bara vackrare ju mer de används. Linneservetter är ju praktiska dels för att de alltid matchar duken, dels för att de alltid finns hemma och kan återanvändas.

Vi hoppas du får en trevlig sommar med många festliga tillfällen!

VÅRA PRESENTTIPS