Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

SKANDINAVISKA PREMIUMBÄDDSET

VÄLJ BLAND ALLA VÅRA HÄRLIGA KVALITETER

Gripsholm skapar en skön look & feel för det stilsäkra hemmet. Vi skapar textila produkter med skandinavisk harmoni för ditt sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Kvalitet är viktigt för oss och därför använder vi oss främst av naturliga material som bomull och linne.

Maria Bannura

SVENSK DESIGN

Jag vill skapa en skön look & feel med textila produkter med skandinavisk touch.

För oss och våra kunder är kvalitet viktigt och därför använder vi oss främst av naturliga material som bomull och linne.

Vår sänglinnekollektion är klassisk och stilren i hög kvalitet, vi fokuserar på tyget, strukturen och känslan.

//Maria Bannura, designer Gripsholm

MARIA BANNURA - GRIPSHOLM DESIGNER

PERCALE

Påslakan och lakan av percale innebär att de är vävda med en vävteknik som är extra tät och fin. Det ger produkten en extra jämn, slät och sval yta. Våra sängkläder i percale är tillverkade av 100 % bomull, med extra tunna trådar och med en trådtäthet på 214 dvs 214 trådar per kvadrattum. Sängkläder i percale är av hög kvalitet och med en lyxig känsla. Det är det självklara valet när vi går mot varmare tider då det känns krispigt och svalkande mot huden.

örngott-på-köpet-siri-gripsholm

VÅRA BÄDDSET I PERCALE

BAMBUVISKOS

Påslakan och lakan av bamubviskos utmärker sig då de är fantastiskt mjuka och har fin lyster. Våra påslakan har en lyxig vävning med effektfulla satinvävda ränder. Bäddsetet har hög fuktabsorption och upplevs svalt och luftigt mot huden. Bambu är dessutom snabbväxande och en hållbara resurs, mer miljövänlig helt enkelt.

GRIPSHOM PÅSLAKAN BAMBU VITT

VÅRA BÄDDSET I BAMBUVISKOS

BÄCKEBÖLJA

Bäckebölja är en vävningsteknik som skapar en vacker struktur med små luftfickor. Dessa små fickor gör att sängkläderna upplevs luftiga och håller dig sval på natten. De vävs av högkvalitativ bomull som är kammad för att de en extra mjuk och lek känsla. Sängkläder av bäckebölja är dessutom slitstarka och lättskötta vilket de håller länge och är enkla att tvätta

presenttips-påslakanset-bäckebölja-gripsholm

VÅRA PÅSKALANSET I BÄCKEBÖLJA

LINNE

Påslakan och örngott tillverkat av bomull och linne säkerställer att det är en hög kvalitet. De är båda naturliga och hållbara material som håller länge utan att tappa formen. De blir bara mjukare och skönare för varje tvätt. Blandningen gör även att sängkläderna är luftiga och andas så att inte blir för varm eller svettig under natten. Sängkläder av en blandning av bomull och linne är enkla att torka och tvätta vilket är väldigt praktiskt.

välj-sängkläder-linne-gripsholm

VÅRA PÅSLAKAN I LINNEBLANDNING

VINTAGE BOMULL

Våra vintagepåslakan är tillverkade i 100% tvättad bomull. Därav dess fantastisk mjuka känsla. Produkten är vintage dyed vilket innebär att man syr upp påslakanet innan det färgas in. Därefter sker infärgningen på det färdiga plagget och tvätt samtidigt.  Det gör att varje påslakan blir unikt och ger en mjuk tvättad vintage känsla.

sova-gripsholm

VÅRA VINTAGEPÅSLAKANSET I MJUKASTE BOMULL