Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Överkast

Med ett överkast ändrar du enkelt utseendet på din säng och känslan i ditt sovrum. Genom att även addera matchande prydnadskuddar kan du skifta från en ljus och somrig stil till en varm och höstig inredning.

gripsholm-överkast-våfflat
Uppdatera sovrummet med ett nytt överkast

Överkast och prydnadskuddar kan vara det enklaste sättet att uppdatera både stil och känsla i ditt sovrum. För att uppdatera din sovrumsstil är det enkelt att skifta från ljusa färger och lätta material på sommaren till mer murriga och värmande toner på hösten. Genom att enkelt byta ut ditt överkast och matchande prydnadskuddar kan du snabbt och enkelt ge ditt sovrum en helt ny look.

Överkast fungerar inte bara som en snygg inredningsdetalj utan erbjuder också extra komfort till din säng. Önskar du till exempel extra värme under natten kan du enkelt lägga överkastet ovanpå ditt täcke för att addera tyngd och värme. Dessutom kan du använda överkastet som en filt under kalla höst- och vinterkvällar.

Överkast tillverkade i 100% naturmaterial

Vi erbjuder överkast tillverkade av 100% naturmaterial såsom bomull och lin, vilket ger en mjuk och skön känsla samtidigt som det är miljövänligt. Både bomull och linne är material som andas och hjälper till att reglera temperaturen i sängen, vilket gör det till en perfekt lösning för en god natts sömn. Många av våra kunder väljer också att vika överkastet dubbel och lägga vid fotändan för att skapa en snygg och elegant look.

 

Med våra högkvalitativa överkast i naturmaterial kan du skapa den perfekta inramningen för din säng. Sammanfattningsvis är överkast en utmärkt lösning för att ge ditt sovrum en ny stil samtidigt som det ger extra komfort och värme under natten. Våra överkast är tillverkade av 100% naturmaterial och kan enkelt skiftas ut för att uppdatera din sovrumsinredning.

Filtrera & sortera