Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Inspireras av vårens inredningstrender

Vi går mot ljusare tider och innan vi vet order av är våren här. Passa på att piffa upp hemmet och gör det fint inför våren med hjälp av årets trender. Ljusa toner, naturmaterial och mönster, scrolla vidare för att se vilken inredningstrender som passar bäst hemma hos dig.

Vattnets toner

Under våren 2023 ser vi att vatten och hav influerar våra inredning mer och mer. Allt ifrån nyanser och mönster till fysiska inslag av snäckor får ta plats i våra hem. Vatten ger en känsla av renlighet och lugn därmed är blåa och blågröna toner ett säkert kort denna vår.

vårens-inredningstrender-2023-blåatoner-gripsholm

Älskade blåa toner

Ljuvliga pasteller

Ljusa pasteller är en fortsatt het trend under 2023. Satsa på nyanser av rosa, blått, lila, gult och grönt i textiler som sängkläder, handdukar och prydnadskuddar för att bjuda in våren till ditt hem.

vårens-inredningstrender-2023-pasteller-gripsholm

Trendiga pasteller

Fokus på miljövänliga material

Naturmaterial är en trend som aldrig går ur stil därför ser vi även denna vår mycket naturmaterial under våren. Linne och jute är två hållbara och miljövänliga material som tar stor plats i våra hem under 2023.

miljövänliga-material-vårensinredningstrender-gripsholm

Hållbara alternativ

Omfamna mönster

Detta är trenden för dig som älskar och vill se mer mönster i hemmet. Genom att addera mönster i ditt hem kan du på ett enkelt sätt skapa din egna unika inredningsstil. Känns det läskigt att introducera mönster i ditt hem? Då är textilier ett bra första steg att ta då du enkelt kan byta ut dem efter årstid och trender.

Trendiga mönster