Den här sidan använder så kallade cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används - Läs mer - Göm

Badhandduk 70x130

Artikelnr
931004
Badhandduk i tjock och mjuk bomullsfrotté. Finns i ytterligare tre storlekar och i många färgställningar. För bästa absorptionsförmåga rekommenderar vi att handduken torktumlas efter tvätt samt att sköljmedel undviks. 500 g/m²
100% Bomull
199,00 kr 159,20 kr
Just nu fri frakt - passa på! Fri retur
Våra handdukar är kända för stor kvalitet, intressanta vävningar och ett brett sortiment av uppdaterade färger.

BOMULL/LIN
Våra nya bomull/lin handdukar har fantastisk lyster och finns i många behagliga färger. Ju mer de används och tvättas desto skönare blir de.

HAMAM
Ett populärt strandbadlakan är våra Hamam handdukar som är stora, tunna och med fina fransar. De är slätvävda på ena sidan och med frotté på andra vilket gör att de torkar snabbt. Perfekt i solstolen!

EKO
Våra strukturvävda handdukar i fin ekologisk bomull finns i två färgställningar och i tre olika storlekar. De har en våfflad framsida och frotté på baksidan.

BASFROTTÉ
Vår basfrotté är en tjock och mjuk handduk i bomullsfrotté som finns i flera färger.

Tvätta dina hemtextiler rätt

  • Sortera tvätten efter temperatur och färg.
  • Vänd ut och in på kulörta och tryckta plagg för att bevara färgen.
  • Dosera tvättmedlet enligt anvisningar på tvättmedelsförpackningen.
  • Direkt solljus kan bleka plaggen vid torkning.
  • Bomullsplagg bör sträckas i vått tillstånd.
  • Ullprodukter bör tvättas i ullprogram, max 30 grader halvfylld maskin.

Vid handtvätt bör vattnets temperatur vara 30 - 40 grader. Lös upp tvättmedlet ordentligt i vattnet. Du bör undvika att gnugga eller vrida plagget. Undvik även att låta kulörta plagg ligga i blöt. Tänk på att du kan spara både energi och miljö genom att tvätta på lägre temperaturer!