Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Gardiner

gardiner-gripsholm
Gardiner ökar i populäritet

Under de senaste åren har gardiner återigen ökat i popularitet bland inredare och influensers så vi har hakat på trenden. Efter en tid av minimalistisk design och fokus på rena linjer, har människor börjat uppskatta gardiners förmåga att ge rummet karaktär, värme och en mer ombonad känsla. Dessutom bidrar gardiner till att reglera ljusinsläpp och skapa integritet, vilket gör dem till en praktisk och funktionell inredningsdetalj. Med gardiner åter på mode är det en spännande tid att utforska olika designalternativ och skapa en unik och inbjudande hemmiljö.

 

Vårt val av material

Vi har valt att göra gardiner i linne dels för att det är väldigt vackert men även för att det är ett miljövänligare alternativ. Med sin naturliga struktur och charm bidrar linnegardiner till en avslappnad och samtidigt sofistikerad atmosfär. I den här artikeln ska vi utforska fördelarna med linnegardiner och varför de är ett utmärkt val för ditt hem.

 

Naturlig skönhet

Linnegardiner har en vacker och naturlig struktur och vi har valt att behålla den naturliga råa linnefärgen som passar hemma hos de flesta. De skapar ett skirt och vackert ljusinsläpp.

 

Mångsidighet och funktionalitet

Linnegardiner passar i de flesta rum; vardagsrummet, sovrummet, uterummet eller kanske i köket. Våra gardiner har flerbandsupphängning och medföljande uppläggningstejp gör dem enkla att installera och justera efter just ditt hem.

 

Miljövänlig tillverkning och hållbarhet

En av de mest lockande egenskaperna hos linnegardiner är deras miljövänliga tillverkningsprocess. Lin är ett naturligt material som inte kräver överdriven användning av konstgödning, konstbevattning eller bekämpningsmedel. Dess odling och tillverkning resulterar i minimal miljöpåverkan, vilket gör dem till ett hållbart val för ditt hem.

 

Varför skall du välja just linnegardiner?

När du överväger vilka gardiner du skall ha hemma är det värt att ta hänsyn till fördelarna med linnegardiner för de är faktiskt ganska många.

De är dessutom väldigt skria och släpper igenom ett härligt ljus. De är tidlösa och har en mycket vacker struktur.

Genom att välja linnegardiner bidrar du till att minska din miljöpåverkan. Lin är ett förnybart material som kräver minimala resurser för odling och tillverkning, vilket gör det till ett hållbart alternativ för miljömedvetna konsumenter.

Produkter i lin är enkla att sköta och underhålla. De kan tvättas och strykas för att hålla dem fräscha och snygga under lång tid.

 

FAQ gardiner

Är gardiner lämpliga för alla rum i hemmet?

Ja man kan praktiskt taget ha gardiner i alla rum; vardagsrummet, sovrummet uterummet, i köket eller varför inte i sommarstugan? Det har t.o.m blivit populärt med gardiner då man har riktigt stora badrum.

Vilka är fördelarna med gardiner just linne när det kommer till tillverkning?

Linnegardiner tillverkas av ett naturligt material som kräver minimal användning av konstgödning, konstbevattning och bekämpningsmedel, vilket minskar deras miljöpåverkan. Lin odlas i regniga och svala klimat och blir då inte blir utsatt för skadedjur och därför klarar lin sig bra utan bekämpningsmedel. I tillverkningsprocessen förbrukar linne dessutom små mängder vatten. Tack vare linnens stora absorberande kapacitet behövs endast en liten mängd färgämne vid färgning av tyget.

Hur kan jag sköta och underhålla mina linnegardiner?

Linnegardiner kan tvättas och strykas för att hålla dem rena och fräscha under lång tid. Det rekommenderas att följa tillverkarens skötselanvisningar för bästa resultat.

Finns våra gardiner i flera storlekar?

Våra linnegardiner finns i två olika längder; 150×250 cm och 150×350 cm. Vi skickar även med uppläggningstejp så att du enkelt kan få dem att passa i ditt hem. De kan även hängas upp på fyra olika sätt, smidigt eller hur?

 

Är linnegardiner ett dyrt alternativ jämfört med andra gardiner?

Ja, priset på linnegardiner är lite högre men de är klassiska och kommer hålla över åren så det är en bra investering.

 

Filtrera & sortera