Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Innerkuddar

Ge dina prydnadskuddar nytt liv med fluffiga och mjuka innerkuddar. Välj mellan syntet eller fjäderkuddar. Hos Gripsholm hittar du kuddar i storleken 50×50 samt 40×60 cm.

Fluffiga innerkuddar fyllda med andfjädrar

Glöm inte köpa innerkuddar till ditt nya kuddfodral. Kuddar är ett måste för att dekorera soffa, fåtölj och säng. Om man tänker efter så har man säkert ganska många prydnadskuddar i sitt hem. Med prydnadskuddar kan du på ett enkelt och prisvärt sätt inreda ditt hem utifrån säsong och humör. För att dina prydnadskuddar ska hålla en fin form behöver du investera i fluffiga innerkuddar och de bör helt enkelt bytas ut efter hand. Man behöver byta dem av hygieniska skäl då de samlar på sig damm, smuts och bakterier speciellt om man använder dem regelbundet. Man kan också behöva byta dem för att de tappat både form och volym. Platta, säckiga och uttjänta kuddar påverkar helhetsintrycket i rummet. Det är härligt att variera soffan med olika stora innerkuddar.

 

Innerkuddar fyllda med silikoniserade hålfiber

Hos oss på Gripsholm hittar du både den klassiska storleken 40×40 cm och den alltmer populära 40×60 cm. Vi har dessutom 2 typer av fyllningar vilket också kan skapa dynamik i din soffa eller på din altan. Vi har den mjuka innerkudden med fyllning av silikoniserad hålfiber. Den är slitstark och lättskött. Dessutom är innerkuddar tillverkade i syntet ett bra val för dig som är allergisk eller av andra skäl inte vill använda dun. Vi har även innerkuddar med fyllning av andfjädrar som är bekväma, lite mer formbar, lätta att fluffa till och som ger ett utmärkt stöd i soffan när du ser på tv, surfar eller läser. För extra lång hållbarhet rekommenderar vi att du skakar och vädrar dina kuddar så ofta som möjligt. Kudden fylls då med ny luft vilket bidrar till att hålla den fräsch längre. Sammanfattningsvis kan man säga att genom att byta ut innerkuddar regelbundet kan man bibehålla en bra hygien, bevara formen och stödet för dina kuddar, se till att de fortsätter att vara bekväma att använda och ge dem ett fräscht och attraktivt utseende.

Filtrera & sortera