Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Badlakan & Strandhanddukar i storleken 90x150 cm

Stora och mjuka badlakan är lika bra att svepa in kroppen i efter en dusch som för lata dagar på stranden. Våra badlakan och strandhanddukar håller hög kvalitet och torkar snabbt.

gripsholm-badlakan-blå-grå
Skapa en komfortabel och lyxig badupplevelse med stora och sköna badlakan

 

När det kommer till badrummets inredning är det en detalj som inte får glömmas bort – de härliga badlakanen. Dessa kvalitetsprodukter är inte bara en nödvändighet för din dagliga dusch eller bad, utan de har även förmågan att addera en touch av lyx och komfort till hela din badrumsupplevelse. Oavsett om du vill svepa in dig i en mjuk omfamning efter ett uppfriskande bad eller ta med dig en bekväm följeslagare till stranden eller poolen, har vi på Gripsholm det perfekta badlakanet för dig. Val av badlakan är personligt och vi har en härlig färgskala att välja bland.

 

Badlakan och strandhanddukar i 100% bomullsfrotté

Våra badlakan har en generös storlek på hela 90×150 cm, vilket ger dig tillräckligt med utrymme att svepa in dig ordentligt.Denna större dimension gör dem även till en perfekt partner när det är dags för en dag vid vattnet. Det kan ju vara lite svalt i våra svenska badvatten och därför skönt med en extra stor strandhandduk. Våra badlakan har utformats med omsorg och tillverkats av 100% bomullsfrotté, med en imponerande tjocklek på 500 g/m². Denna konstruktion resulterar i badlakan som inte bara är snabbtorkande, vilket är särskilt praktiskt i fuktiga badrumsmiljöer, utan även otroligt absorberande för att effektivt torka av efter ditt bad eller din dusch. I dagsläget nyttjar men kanske inte sin handdukstork som går på el och då kan materialval vara avgörande vid köp.

Vi förstår vikten av att skapa en atmosfär av lyx och bekvämlighet i ditt badrum. Våra badlakan är därför omsorgsfullt utformade för att vara otroligt mjuka och sköna mot huden, vilket ger en känsla av ren välbefinnande varje gång du sveper in dig i dem. För att säkerställa att denna höga kvalitet behålls över tid, rekommenderar vi att du torktumlar dina badlakan efter tvätt. Denna enkla åtgärd hjälper till att bevara deras fluffiga och mjuka struktur.

För att garantera den ultimata absorberingsförmågan hos våra badlakan, rekommenderar vi att du undviker användning av sköljmedel. Sköljmedlet kan skapa en hinna på ytan av handduken som kan minska dess förmåga att suga upp fukt, vilket motverkar deras grundläggande syfte. Genom att följa dessa underhållsinstruktioner kommer dina Gripsholm badlakan att förbli i toppskick. Vi har tagit fram lite tips på hur du bäst tar hand om dina badlakan och strandhanddukar.

 

Lyxiga badlakan i jordnära toner

Badlakan är mer än bara ett praktiskt tillbehör. De är en chans att förnya ditt badrum, anpassa det till årstidens skiftande trender och tillföra en touch av färg, stil och personligthet. Hos Gripsholm erbjuder vi ett omfattande utbud av badlakan i olika storlekar och nyanser för att passa din personliga stil och ditt badrums dekor. Våra harmoniska och jordnära toner ger dig möjligheten att skapa en enhetlig och fridfull atmosfär i ditt badrum, medan du samtidigt kan välja bland olika färger för att ge det en personlig och livlig känsla. Vi hoppas att du hittar någon färg som passar just dig och ditt badrum.

Sammanfattningsvis är våra badlakan inte bara en oumbärlig del av din dagliga dusch- och badrutin, utan också en betydelsefull inredningsdetalj. Med fokus på högkvalitativ design och lyxig komfort, är våra badlakan utformade för att förhöja ditt badrum till en plats av avkoppling och njutning. Du kan enkelt med ljus, växter sköna badlakan skapa en härlig spakänsla i ditt egna hem. Utforska vårt sortiment och upptäck själv den påtagliga skillnaden med Gripsholms stora och sköna badlakan, skapade med omsorg och kärlek för din komfort och välbefinnande.

Filtrera & sortera