Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Lyxiga gästhanddukar & små handdukar - måtten 30 x 50 cm

Ge din gäst en mjuk och välkomnande upplevelse med handdukar i 100% bomullsfrotté. De passar också perfekt på resan eller som trevlig gå bort present

gripsholm-bada-gästhanddukar
Lyxig gästhandduk i 100% bomullsfrotté

Välkommen till Gripsholms högkvalitativa gästhanddukar i storleken 30×50 cm – en oumbärlig inredningsdetalj för ditt badrum. Skapa en inbjudande atmosfär med våra lyxiga gästhanddukar i mjuk och tjock bomullsfrotté. Erbjud dina gäster en känsla av överlägsen komfort medan du lyfter fram elegansen i ditt badrum.

Välj bland ett brett spektrum av jordnära nyanser som vitt, beige, grått och brunt för att skapa en sofistikerad touch. För en lekfull touch kan du även välja färgstarka alternativ som rosa, blått eller grönt. Hitta samma subtila toner även i våra handdukar, badhanddukar och badlakan för en samstämmig och förtjusande atmosfär i ditt badrum.

 

Förstklassig bomull som passar i alla hem

Våra gästhanddukar är skapade av förstklassig bomullsfrotté som smeksamt smeker huden. Denna högkvalitativa fiber ger långvarig hållbarhet samtidigt som den är lättskött och enkel att tvätta. För att bibehålla deras mjukhet och kvalitet, undvik sköljmedel och välj gärna att torktumla dina handdukar. Här kan du läsa våra tips på hur du bäst tar hand om dina handdukar.

Oavsett om du omfamnar en klassisk eller modern inredningsstil, så harmoniserar våra gästhanddukar med din befintliga badrumsinredning. Dessa handdukar är inte bara praktiska hjälpmedel utan även smakfulla designelement som lyfter hela badrummets uttryck. Ge dina gäster den ultimata upplevelsen med Gripsholms exklusiva gästhanddukar.

Dess kompakta storlek och överlägsen kvalitet gör våra gästhanddukar till det optimala valet för en rad olika sammanhang. Placera dem på gästtoaletten hemma för att erbjuda dina gäster en touch av omsorg och gästfrihet, eller ta med dem på resan för att känna dig som hemma, även på avstånd.

 

Gästhanddukar, den perfekta gå-bort-presenten

Överraska dina nära och kära med dessa gästhanddukar som gå-bort-present. Med deras 100% bomullsmaterial och vikt på 500 g/m² visar du omtanke och erbjuder komfort i sin renaste form.

Sammanfattningsvis är Gripsholms gästhanddukar i storleken 30×50 cm den ultimata följeslagaren för ditt badrum, oavsett om det är på gästtoaletten, på resan eller som en tankefull gåva. Med deras högkvalitativa konstruktion är de både praktiska och estetiskt tilltalande – en investering som varar över tid.

Utforska vårt varierande färgspektrum och omfamna den stilrena elegansen i ditt badrum redan idag!

Filtrera & sortera