Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Kökshanddukar

Kökshandduk, en trogen medhjälpare i köket. Kökshanddukar är både praktiska och fungerar som en snygg inredningsdetalj.

GRIPSHOLM KÖKSHANDDUKAR
Kökshandduken – kökets oumbärliga verktyg! Kökshandduken används till att både torka händer, torka disk med och plocka upp heta kastruller och stekpannor. Ja, du har den ju även som bakduk när bröd och bullar är på jäsning. Dem är också snyggt att använda för att svepa in det varma nybakta brödet i på skärbrädan vid servering eller för att hålla de nybakta scones varma under helgens långfrukost. Med andra ord en väldigt praktisk medhjälpare som behövs i alla kök.

 

Förutom att vara praktiska, kan kökshanddukar också vara stilfulla och bidra till att göra ditt kök mer personligt. Här på Gripsholm hittar du kökshanddukar i harmoniska och jordnära toner, alltid tillverkade i naturmaterialen bomull och linne. Vi har både enfärgade kökshanddukar och några med en modern rand. De funkar väldigt fint tillsammans. Matcha gärna även handduken med våra grytlappar och grillvantar som går i samma färgskala. Detta skapar en enhetlig stil och känsla. Våra kökshanddukar har logotypen fint och sobert broderad i nederkant för att inte ta för stor plats. Vill du ha ett kök som är både funktionell och snyggt så se till att investera i några fina högkvalitativa kökshanddukar som är slitstarka och tåls att tvättas om och om igen. Med rätt skötsel håller dina kökshanddukar i många år, läs här om hur du tar hand om dina kökstextilier.

 

Välj efter din personliga still och behov för att skapa den perfekta köksupplevelsen. Ett tips är också att kökshanddukar, grytlappar och grillvantar kan vara en riktigt fin gå-bort-present, speciellt de i bomull- och linneblandning. Ett bra alternativ till den klassiska vinflaskan.

Filtrera & sortera