Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Dukar

Duka upp till middag. Med en böljande bordsduk får du enkelt till en snygg dukning.

gripsholm-bordsduk-beige
En duk är inte bara en snygg inredningsdetalj utan är också praktisk då den hjälper till att skydda din bordsskiva mot smuts och oönskade repor. Har du däremot ett trist, repigt och gammalt bord med ful bordskiva döljer du det enkelt genom att slänga på en härlig duk. Välj en duk i murriga toner till mysiga höstmiddagar och en ljus duk till härliga sommartillställningar.

 

Att duka lager på lager är fortfarande en stark trend som ger en mjuk och inbjudande känsla. Lägg först på en stor och härlig duk och sedan löpare, antingen i mitten av bordet eller tvärsöver så att den fungerar som bordstabletter. Genom att blanda olika kvaliteter och strukturer får du en dynamisk känsla på bordet. Sätt tonen på måltiden med dukar och servetter. En vanlig enkel vardagsrätt kan helt plötsligt kännas lyxig om man dukat med linneduk och linneservetter. Tänd lite ljus och drick ur lite lyxigare glas så skall du se att även maten får sig ett lyft. Färska blommor på bordet känns också extra lyxigt.

 

En linneduk som vårdas väl håller år efter år och blir därför ett miljövänligt alternativ som ger en känsla av elegans och lyx. Du kan ju även matcha den med linneservetter. Servetter och dukar med lin blir bara mjukare och skönare ju mer de tvättas och används. Har du ett superpraktiskt matbord med iläggsskivor som kan rymma väldigt många vid behov så har vi dukar som är hela 310 cm långa. Vi har dem dessutom i flera olika färger. Följ gärna tvättinstruktionerna noga så att dina linnetextiler inte krymper.

Filtrera & sortera