Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Köksaccessoarer

Köksaccessoarer som grillvantar, grytlappar och förkläden är användbara textilier som underlättar tiden du spenderar i köket.

gripsholm-köksaccessoarer-grillvante-grytlapp
Grytlappar, grillvantar och förkläden är alla kökstextilier som hjälper till att underlätta i köket. Grillvantar och grytlappar skyddar dina händer mot varma föremål och är därmed alltid bra att ha nära till hands. Våra grytlappar och grillvantar är certifierade för att skydda dina händer. Med en stilren och klassisk design kan du med fördel låta dem hänga framme som en vacker dekoration.

 

Linne och bomull är en mycket slitstark och hållbar kombination som säkerställer lång hållbarhet. Det är riktigt fint om du matchar dina grytlappar och grillvantar med våra fina kökshanddukar. Det skapar en helhet och fin känsla i köket. Vi har även snygga grytunderlägg i tovat ull i gråa nyanser som passar i de flesta hem. Det är en trevlig gå-bort-present om man vill gå ifrån den klassiska blomman eller vinflaskan. En nyhets hos oss är de miljövänliga och återanvändningsbara kaffefilter. De tvättar man enkelt på 60 grader i maskinen och kan återanvändas. Ett hållbart och bra alternativ för kaffeälskaren. Ett förkläde är en viktig del i kökets utrustning för den som gillar att baka och laga mat. Man vill ju skydda sina kläder från fläckar och stänk. Vårt förkläde i ljuvlig linne- och bomullsblandning tål att tvättas varmt och ofta. Det har också en praktisk ficka på magen där man kan fästa slängen (handduken). Det är klassiskt i sin utformning och matchar fint med våra grillvantar, grytlappar och även med några av våra dukar.

Filtrera & sortera