Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Hållbara och funktionella gå bort presenter som imponerar i sommar

Sommaren brukar bjuda på en hel del grillkvällar och ibland kan det vara svårt att komma på någon bra gå-bort-present. Varför inte pynta vinflaskan med fina glasunderlägg i majs eller en vacker kökshandduk? Både snyggt och passande!

För att göra intryck med en gå bort present i sommar behöver du bara använda din fantasi lite. Vi har flera perfekta gå bort presenter för sommarsäsongen.

Våra glasunderlägg i majs är inte bara snygga och ger en mjuk känsla till dukning, de utgör även en hållbar lösning. Tillverkade av 100% majs, sätter dessa underlägg en extra touch på middagsbjudningar, grillkvällar eller en avkopplande stund med något gott att dricka. Med deras design och textur tillför de både funktionalitet och skönhet till bordet. Glasunderläggen finns i tre olika färger för att passa olika stilpreferenser. Pynta vinflaskan med underläggen så har du en perfekt sommarpresent till en grillkväll.

 

 

Ofta är det inte kökshandduken man kanske lägger pengar på hemma och då kan det känns lyxigt och fint att få en ny. Våra är tillverkade av högkvalitativt och slitstark linne-bomullsblandning som framhäver design och funktionalitet samtidigt som de minskar användningen av engångsprodukter. Dessutom, med tanke på deras estetiska attraktivitet och flexibilitet, kan dessa handdukar också användas som en originell presentförpackning runt en vinflaska för att ge bort på en grillkväll eller sommarfest. Kökshanddukarna finns i flera färgställningar och med olika design för att passa alla.

 

 

Vi är övertygade om att de kommer att bli uppskattade gå bort presenter som passar perfekt för sommarens olika tillfällen!

Glasunderläggen i majs säljs i förpackningar om fyra för endast 79 kr, medan kökshanddukar i linne och bomull kan köpas för 159 kr per styck.

Ha en fin sommar!

UTVALT FRÅN VÅR DUKA KATEGORI