Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Så väljer du rätt sängkläder

Val av sängkläder påverkar inte bara stilen i ditt sovrum utan har även stor betydelse för din sömnkvalitet. För att du ska trivas i dina sängkläder natt efter natt är det viktigt att göra medvetna val. Nu hjälper vi dig välja rätt sängkläder utifrån dina önskemål och behov för att du ska kunna få en god natts söm.

Bästsäljare vintage-tvättad bomull

Tillverkade i 100% ekologisk och tvättad bomull är detta ett perfekt påslakanset för dig som önskar hög kvalitet till ett bra pris. Både örngott och påslakan tvättas och färgas efter det att produkten är färdigsydd vilket ger en unik finish och mjuk känsla. Dubbelsömmar står för en klassisk och tidlös design. Dessutom har påslakanet knappar längst ner så att täcket stannar på plats hela natten. Gripsholms vintage-tvättade påslakanet kommer i flera olika färgställningar så att du garanterat ska hitta en nyans som passar i ditt sovrum.

välj-sängkläder-bomull-gripsholm

Populära påslakanset

Nyhet bäckebölja

En av årets nyheter är Bäckebölja. Ett påslakanset tillverkat i 100% ekologisk bomull med unik vävteknik som ger ett svalt och luftigt resultat. Den extra veckningen skapar naturliga luftfickor som ger god andningsförmåga och bra cirkulation. Därmed är detta påslakanset perfekt att använda under sommarmånaderna eller året om för den person som ofta blir varm under natten. Bäckebölja har en härlig struktur som inte behöver strykas och därför är detta material mycket lättskött.

välj-sängkläder-bäckebölja-gripsholm

Svala & lättskötta påslakanset

Klassisk och tidlös linne

Linne är ett klassiskt och tidlöst val som ger dina sängkläder en naturlig känsla av fyllighet och tyngd. Linne andas och har förmågan att transportera bort fukt vilket gör att det upplevs svalt på sommaren och värmer på vintern. Sängkläder i linne är mycket slitstarka och blir faktiskt bara finare och mjukare för varje tvätt. Dessutom är det lika snyggt nymanglat som skrynkligt och är därför ett mycket lättskött material.

välj-sängkläder-linne-gripsholm

Tidlösa & hållbara linnefavoriter

Nyhet bambu

En av årets nyheter är bambu. Detta påslakanset är tillverkat i bambuviskos som har hög absorberingsförmåga vilket gör att detta påslakan känns både svalt och luftigt mot huden. Påslakan i bambuviskos känns extra mjukt och lyxigt mot huden och har dessutom en trådtäthet på 300 tc vilket ger en hög kvalitet. För känslig och lättirriterad hud är bambuviskos ett utmärkt val då dess runda och lena fiber är mer skonsamma mot huden. Både påslakan och örngott är försedd med satinvävda ränder vilket ger en snygg och tidlös design.

välj-sängkläder-bambu-gripsholm

Svala påslakanset i bambuviskos

Lyxig percale

Percale är tillverkat av finkammad bomull som gör att det känns extra lent och mjukt mot huden. Dessutom har det svalkande egenskaper då materialet transporterar kroppsvärme och ger en sval känsla. Percale har en trådtäthet på 214 tc, den täta väven låser bomullsgarnets fiber vilket minskar risken för noppor. Percale är det perfekta alternativet när du vill uppnå en lyxig hotellkänsla hemma i ditt egna sovrum.

välj-sängkläder-percale-gripsholm

Premium påslakanset i percale