Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Madrass- och kuddskydd

Madrasskydd kan hålla madrasser fräschare och renare längre och samtidigt minska deras slitage. De är enkla att sätta på och tvättas i maskin.

Madrasskydd i bomullsväv och polyestervadd

Hos oss på Gripsholm hittar du ett brett utbud av högkvalitativa madrasskydd i quiltad bomullsväv och polyestervadd. Ett madrasskydd är en viktig investering för att förlänga livslängden på din madrass samtidigt som madrassen hålls fräsch och ren. Oavsett vilken typ av madrass du har, så är det viktigt att skydda den från fläckar, spill, svett och andra föroreningar.

Håll madrassen fräsch för ett bättre sömn

Med ett madrasskydd kan du förhindra att dessa föroreningar tränger igenom och försämrar kvaliteten på din madrass. Att köpa ett madrasskydd är en kostnadseffektiv lösning för att hålla din madrass fräsch och ren. Genom att skydda din madrass från slitage kan du förlänga dess livslängd och spara pengar på att behöva köpa en ny madrass. Dessutom kan madrasskyddet bidra till att förbättra din sömnkvalitet genom att ge en mjuk och behaglig yta att sova på.

Madrasskydd i en mängd storlekar

När du väljer ett madrasskydd är det viktigt att välja rätt storlek och passform för din madrass. Våra madrasskydd finns i olika storlekar för att passa olika madrasser. Så investera i ett madrasskydd idag och upplev fördelarna själv! Du kommer att ha en ren, fräsch och bekväm madrass som håller längre och ger dig en bättre sömnupplevelse.

Filtrera & sortera