Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Stilren & hållbar påskdukning

Snart är påsken här! Ska du fira med att bjuda hem nära och kära? Nu ger vi tipsen som hjälper dig fixa en stilren och hållbar påskdukning.

Hållbara material

Servetter och bordsdukar i linne är ett hållbart alternativ som dessutom ger en känsla av lyx och elegans till din påskdukning. Linne är ett mycket slitstarkt material som bara blir finare ju mer du använder det. Dessutom bidrar textilier till en inbjudande känsla och hjälper till att skydda din bordsskiva mot oönskade repor och fläckar.

påskdukning-linneduk-vit-gripsholm

VÅRA HÄRLIGA LINNEDUKAR

Fina servettvikningar

Liva upp din dukning med hjälp av linneservetter, matcha med din bordsduk eller gör någon härlig vikning. En enkel och söt vikning till påskmiddagen gör du enkelt med hjälp av ett ägg, snöre och en servett. Påskharen får du till genom att rulla ihop servetten diagonalt för att sedan platta till rullen och vika den runt ägget så att du får två lika långa öron. Knyt sedan snöret runt öronen gärna så nära ägget som möjligt.

påskdukning-linneservett-gripsholm

VÅRA HÄRLIGA LINNESERVETTER

Pynta med ägg

Att pynta med ägg är ett enkelt sätt att få till en påskkänsla till din dukning. Använd äggen som placeringskort eller liva upp dukningen med färgade ägg. Enklaste sättet att färga äggen är att måla dem med tuschpennor men du kan också färga äggen med olika naturliga ingredienser som gurkmeja, rödbeta och matcha.

påskdukning-ägg-gripsholm

VÅRA POPULÄRA KÖKSHANDDUKAR & KÖKSACCESSOARER