Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Underlakan

För en god natts sömn är komfort a och o. Våra underlakan håller väldigt hög kvalitet och finns i både krispig percale eller mjukaste bambu.

kuvertlakan-percale-gripsholm
Upptäck komforten i våra underlakan!

Letar du efter lakan som erbjuder både komfort och kvalitet till ett överkomligt pris? Då har du kommit till rätt plats. Vår kollektion av underlakan är designad för att erbjuda dig en god natts sömn utan att spränga budgeten men att ändå få ett hållbart alternativ.

Våra vanliga lakan finns tillgängliga i två populära materialval; den krispiga bomullspercalen och den mjukaste bambuviskos. Oavsett vilket material du föredrar så kan du vara säker på att våra lakan håller högsta kvalitet och är tillverkade med omsorgsfullt utvalda material.


Bomullspercale vs bambuviskos, vår jämförelse


Bomullspercale
Bomullspercale är känd för sin jämnhet och hållbarhet. Våra lakan i bomullspercale har den höga trådtätheten på minst 214 trådar per kvadrattum, vilket resulterar i ett tunt och luftigt tyg med en krispig känsla. Detta gör dem perfekta för dem som föredrar ett lakan med en fastare struktur och en sval känsla mot huden. Lakan i bomullspercale är också mycket hållbara och tål flera tvättar utan att förlora sin mjukhet eller form.


Bambuviskos
Underlakan i bambuviskos erbjuder en fantastisk mjukhet och lyxig känsla. Bambufiber är naturligt mjuka och lena, vilket gör att lakanen känns silkeslena mot huden. Dessutom är bambuviskos känd för sin överlägsna andningsförmåga och förmåga att reglera kroppstemperaturen vilket håller dig sval och bekväm under hela natten. Bambuviskos är också hypoallergenisk och lämplig för personer med känslig hud eller allergier.


Storlek för alla behov

Oavsett storlek på din madrass har vi lakan som passar perfekt. Våra lakan finns i en rad olika storlekar, från enkelsängar till king-size sängar. Och med en variation av storlekar som inkluderar 180×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 160×200 cm, 105×200 cm, 140×200 cm, 180×210 cm och 210×210 cm kan du vara säker på att hitta det perfekta lakanet för din säng.


Så varför skall du välja våra underlakan?

Kvalitet, våra lakan är tillverkade med högsta kvalitet och omsorgsfullt utvalda material för att säkerställa långvarig komfort och hållbarhet.

Komfort, oavsett om du föredrar den krispiga känslan av bomullspercale eller den silkeslena känslan av bambuviskos, kan du vara säker på att få en god natts sömn varje gång du kryper ner i sängen.


Mångsidighet,
vi har ett brett utbud av storlekar kan våra lakan passa alla typer av madrasser, från enkelsängar till kingsize sängar.

 

Better Cotton Initiativ – BCI

Samtliga bomullsprodukter hos oss är enligt BCI – Better Cotton Initiativ som är en ideell organisation som arbetar för att göra den globala bomullsproduktion bättre för både miljö och de människor som arbetar med den. Organisation arbetar för att göra den globala bomullsproduktion bättre för både miljö och de människor som arbetar med den. BCI utbildar odlarna för att använda mer miljövänliga metoder som att använda mindre vatten och bekämpningsmedel samt byta ut konstgjorda till naturliga gödningsmedel. Syftet är att förändra odlingen av bomull i global skala. Kunskapen som odlaren får har en positiv inverkan både för dess försörjning och sociala aspekter som försörjning, hälsa samt förbud mot barnarbete. BCI strävar även efter jämställdhet och stärka kvinnors rättigheter.

 

Sov skönt garanti

Vi kan lakan och är mycket stolta över våra lakan. Därför har vi tagit fram en Sov skönt garanti som låter dig som slutkund beställa hem och provsova i våra sängkläder i ditt eget hem. Skulle det vara så att du inte gillar dem så har du 30 dgr från köp att ånga dig och skicka tillbaka dem till oss mot full återbetalning. Så säkra är vi på att även du kommer älska våra lakan.

 

Slutligen, investera i din sömnkomfort med våra vanliga lakan och upplev skillnaden själv. Ge dig själv förmånen att njuta av en god natts sömn i lyx och stil, varje natt.

 

Känn skillnaden, sov bättre – med våra exklusiva vanliga lakan.

 

Filtrera & sortera