Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Örngott

Att välja rätt örngott kan göra stor skillnad för din sömn och ditt övergripande välbefinnande. Hos oss på Gripsholm hittar du ett brett sortiment av örngott i olika färger, material och storlekar för att passa just dina behov och preferenser.

gripsholm-örngott-vita
Mjuka och hållbara örngott i naturmaterial

Eftersom örngottet är det du vilar huvudet på under natten är det extra viktigt att den är tillverkad i ett mjukt och bekvämt material. Samtliga av våra örngott är tillverkade i naturmaterial såsom bomull, linne och bambuviskos vilket säkerställer en mjuk och hållbar kvalitet. Vårt mest populära örngott är tillverkat i vintage-tvättad bomull som ger en unik finish och mjuk känsla. Ett örngott som garanterat kommer ge dig en god natts sömn.

Örngott i linne, percale och bambuviskos

Linne är ett annat naturmaterial som passar väldigt bra till sängkläder då det är naturligt absorberande samt känns svalt och luftigt mot huden. Därmed ett perfekt val för dig som ofta blir varm under natten. Vill du skapa den optimala hotellkänslan i ditt eget sovrum ska du investera i sängkläder tillverkade av percale och bambuviskos. Percale är en tätvävd bomull med en trådtäthet på minst 200 trådar/tum² vilket gör det till ett lyxigt och slitstarkt alternativ. Örngott i percale och bambuviskos känns extra släta och mjuka mot huden vilket också hjälper till att ge den där extra touchen av lyx och komfort.

Örngott som skapar harmoni och en touch av lyx

Samtliga av våra örngott är speciellt framtagna för att matcha med våra påslakanset så att du enkelt ska kunna skapa en enhetlig känsla och harmonisk stil i ditt sovrum oavsett om du ska köpa till en extra huvudkudde i 50×60 cm eller en extra hotellkudde i 50×90 cm. Oavsett vilket material eller färg du väljer, så kan du vara säker på att våra örngott är av högsta kvalitet och tillverkade med omsorg samt hänsyn till både miljön och din sömnkvalitet. Här kan du läsa mer om hur du tar hand om dina sängkläder

Filtrera & sortera