Fri frakt över 399 kr & fri retur - Köp nu betala sen med Klarna
Kassa
Favoriter

Kuddar & täcken

För en god natts sömn är det viktigt att välja ett täcke som passar din kroppstemperatur. Vissa uppskattar ett varmt och tungt täcke medan andra hellre väljer ett svalt och lätt.

Optimal sömnkomfort året om med våra fibertäcken

Våra populära fibertäcken finns i de tre olika värmegraderingarna, sval, medium och varm så oavsett om du tenderar att frysa eller svettas under natten så har vi ett täcke som passar dig. För att få den bästa sömnupplevelsen rekommenderar vi att du växlar mellan ett sommartäcke och ett vintertäcke, på så sätt får du optimal komfort året om.

Välj rätt täcke efter din kroppstemperatur och säsong

När du väljer täcke är det även viktigt att utgå från din kroppstemperatur. Om du är en person som lätt blir varm under natten är det en bra idé att välja ett svalare täcke, även på hösten och vintern. Välj en medelvärmegradering om du varken fryser eller blir för varm under natten. På vintern kan det behövas ett varmare täcke för att hålla dig varm och bekväm under natten. Välj ett tjockare täcke för extra värme. Med våra fibertäcken kan du alltid hitta det perfekta täcket som passar just dina behov. Samtliga av våra täcken är tillverkade av högkvalitativ microfiber som ger samma mjuka och fluffiga känsla som dun men är allergivänliga. Eftersom microfiber täcken och kuddar är lätta att sköta är dem också det optimala alternativet för dig som söker en praktisk och bekväm lösning. Täckena är också tåliga och kan med fördel tvättas i maskin utan att tappa sin form eller mjukhet.

Kuddar och täcke med lång livstid

För att uppnå en nybäddad känsla längre rekommenderar vi att du dagligen skakar dina täcken. Täcken med microfiberfyllning har generellt en mycket lång livstid och tack vare den fina vävstrukturen i bomullsöverdraget så minskar kvalsters förmåga att etablera sig i täcket. Microfibern transporterar bort fukt snarare än att absorbera den, vilket gör att de kan upplevas som torrare och torkar snabbt. Här kan du läsa mer om hur du tar hand om dina täcken och kuddar.

Filtrera & sortera