Den här sidan använder så kallade cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används - Läs mer - Göm

Inspiration

 1. Hösten finns nu på plats

  Hösten finns nu på plats

  Under den kreativa processen att skapa höstens kollektion har Gripsholms designteam inspirerats av kontrasten mellan arkitekturens raka linjer och naturens mjuka former. Kollektionen präglas av en klassisk, stilren och inbjudande look där kvaliteter som sammet och tvättat linne i varma, djupa toner varvas med grafiska mönster i både prints och strukturer.
  Läs mer
 2. Vi värnar om naturen!

  Vi värnar om naturen!

  Vi på Gripsholm är stolta över att i höstens kollektion kunna presentera flera GOTS-märkta produkter, i allt från bäddset till prydnadskuddar. De flesta tror inte att det är möjligt att färga ekologisk textil men visst är det möjlig! Våra GOTS produkter har alla höstens härligt mustiga färger.
  Läs mer
 3. Daniella från @nyahemmet dukade vårt bord

  Daniella från @nyahemmet dukade vårt bord

  Under förra veckan fanns vi från Gripsholm på Nordens största inredningsmässa FORMEX - ute på Stockholmsmässan. Förutom att vi presenterade höstens alla nyheter och visade en liten sneak peak på våren 2019, så gästades vi även av Daniella Dansson som ligger bakom instagram-kontot @nyahemmet.
  Läs mer
 4. Välj rätt bäddset för dig!

  Välj rätt bäddset för dig!

  Du vet väl att du sover nästan 30 år av ditt liv? Det är alltså ganska viktigt hur du bäddar din säng och med vilken kvalitet du gör det. Hos oss hittar du sängkläder i linne, tvättad bomull, percale, och satin. Vilken kvalitet passar dig bäst?
  Läs mer